İrem sonuçtan hiç memnun değil

Tefal: Yedek Parça Sorunu

06 Mayıs 2024 23:36

Sadece 1 yıl kullandığım Tefal fritöz'ümün kazanının altındaki çubuklardan biri kırıldı, tamiri mümkün değilmiş, ücretli olarak yenilenmesini istedim. 25 Şubat'tan beri bekliyorum. (Bugün 6 Mayıs). Defalarca aramama ve konuşmama rağmen ne servisten ne de Tefal müşteri hizmetlerinden ne zaman parçanın geleceğine dair bir haber alamıyorum

14 Mayıs 2024 09:08

Tefal fritözümün kazanının altı kırıldı Servis, tamir edilemeyeceğini ancak ücretli parça değişimi yapabileceğimi söyledi Kabul ettim.

24 Şubat itibariyle parça bekliyoruz. Defalarca müşteri hizmetleriyle görüştüm, 'en kısa sure içinde geri döneceğiz' dışında hiçbir bilgi alamıyorum şikayet var'da yayımlanan mesajıma da hazır cevaplar geliyor

aylardır bu parça bekliyoruz ve ne zaman geleceğini Tefal'de bir kisi bile bilemiyor.

Acilen konuyla ilgilenip bana cevap verilmesini bekliyorum

Çünkü fritöz'ü kullanamıyorum. Resmini ekledim, kazanın parçasının kırılması sebebiyle öyle bekliyor aylardır

07 Mayıs 2024 08:53 (Şikayetten 9 saat sonra)

07 Mayıs 2024 08:57

Teşekkürler Ancak sizin call center bana haftalardır sürekli ‘en kısa zamanda bilgi vereceğiz’ diyor ve geri dönüş olmuyor. Umarım sizin ‘en kısa zamanda’ kavramınız birkaç günle sınırlıdır.

07 Mayıs 2024 12:26
07 Mayıs 2024 22:31

Merhaba, hala bir gelişme olmadı zaten bir çözüm üretilmesi için hangi servis hangi parça vs öğrenmesi gerekiyordu Tefal’in. En kısa sürede sorunu çözmeleri için en azından hangi model, hangi servis vs anlamaları gerekiyordu. Satış sonrası hizmet anlayışı çok kötü

08 Mayıs 2024 11:06

Sayın Site Yetkilileri, Konu ile ilgili gerekli araştırma yapılarak en kısa sürede bilgi verileceğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi Çağrı Merkezi Web Adresi: www.wmf.com.tr www.tefal.com.tr www.rowenta.com.tr

08 Mayıs 2024 13:38

Tefal için en kısa süre kavramı aylar haftalar alıyor Eğer kırılan parçayı temin edemiyorsanız söyleyin, ben yenisini alırım (tabi asla Tefal marka olmaz) defalarca call center ile konuştum ve bunu da aynen söyledim. Hala satışta olan bir ürünün kırılan bölümünü temin edemiyorsanız, açıkça söyleyin, ben de artık beklemeyeyim

09 Mayıs 2024 18:35

Şikayetvar'da yayımlanan sorunumla ilgili Tefal hala bir geri dönüş vermedi, kimse iletişime geçmedi. Defalarca aradığım ve her seferinde 'en kısa süre içinde size döneceğiz' cevabıyla telefonu kapatan call center'dan hiçbir bilgi alamıyorum, merkeze yazdık diyorlar, benimle iletişime geçmediler. Servis yetkilisi hanımefendi durumu yakından takip ediyor ancak Tefal merkezden bir bilgi servis'e de gelmiyor. Tefal YETKİLİLERİ'ne: Hala satmakta olduğunuz fritözümün kazanı kırıldı. Üstelik sadece 15 - 20 kez kullanmıştım. Tamir olmayacağı söylendiği için parçanın yenisini istedim (ücreti tarafımca karşılanacak şekilde) Ancak 20 Şubat'tan beri parçanın gelip gelmeyeceği ya da ne zaman geleceği hakkında şirketinizde hiç kimse bir şey bilmiyor, tarafıma da bilgi verilmiyor. Belki seb Group CEO'su ya da bir sürü çok üst düzey direktörler, müdürler bu durumun farkında bile değiller, ama şirket felaket duruma gelmiş maalesef. Ben konuyu bu aşamada aynı zamanda Groupe seb global yöneticileriyle de paylaşmaya karar verdim. Belki müşteri memnuniyetine daha fazla önem veriyorlardır

Nurşen sonuçtan hiç memnun değil

Nurşen
17 Nisan 2024 14:01

Tefal Ütü Servis Sorunu Ve Yedek Parça Erişimi

Fedayi
19 Kasım 2024 15:40
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Servisinde Altı Ayı Aşan Parça Bekleme Çilesi

Hamza
16 Eylül 2025 09:48
Sezen sonuçtan hiç memnun değil

Sezen
03 Ekim 2024 12:35
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
30 Ekim 2024 13:44