Tefal Süpürge Yedek Parça Sorunu Ve Garanti Kapsamı

Tefal Süpürge Yedek Parça Sorunu Ve Garanti Kapsamı
Muğdat
22 Aralık 2024 02:28

Tefal TY6T90TR-X Force Flex 8.60 elektrikli süpürgenin fleks borusunun tırnağı birkaç kullanımda kırıldı. Çok zayıf bir nokta yapmışlar, çok kolay kırılıyor. Tefal yetkili servise gittiğimizde garanti kapsamına girmediğini yenisini sipariş etmemiz gerektiğini söylediler. Fakat Türkiye stoklarında yedek parçanın da olmadığını yurt dışından geleceğini ve 1500 TL civarında bir ücretinin olduğunu söylediler. Yedek parçası olmayan bir ürünün satılması kabul edilemez.! Yapmış olduğum araştırma da o parçanın sürekli olarak kırıldığını, kusurlu olduğunu öğrendim, bu parçanın garanti süresinde ücretsiz değiştirilmesini talep ediyorum.

23 Aralık 2024 09:02 (Şikayetten 1 gün sonra)

24 Aralık 2024 10:56

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
15 Ekim 2023 13:16
Tefal TY99F1 Şarjlı Süpürge Borusunda Tırnak Kırılması
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
17 Aralık 2024 23:34
Tefal X Force Flex Süpürge: Yedek Parça Ve Dayanıklılık Sorunları
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
18 Haziran 2025 18:53
Tefal Dik Süpürge Başlığı Garanti Dışı Kırıldı Mağduriyet Yaşadım
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Kırılan Mandal İçin Komple Boru Değişimi Ve Yüksek Ücret Talebi

Yasin
05 Ağustos 2025 15:57
Tsunkai sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Şarjlı Süpürge Borusu Garanti Kapsamında Değişmedi Yedek Parça Yok Mağduriyet Yaşıyorum

Tsunkai
13 Ekim 2025 13:19