Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Robot Süpürge Batarya Arızası

Tefal Robot Süpürge Batarya Arızası
Pınar
16 Mayıs 2024 19:58

Tefal xplorer 75 modelli Tefal marka robot süpürgem 2 yıllık garanti süresi dolunca batarya hatası arızası vermeye başladı. Böyle bir sorunla karşılaşınca araştırdım bu konuda hep aynı şikayet var. 2 yılı dolunca aynı hata verdiğinden dolayı kronik olduğunu yazmışlar. Eğer böyle ise gerçekten böyle büyük bir markaya hiç yakışmadı. 2 yıl kullanacaksam neden bu kadar para verdim. Güvenilir bir marka olduğunu düşünerek almıştım çok üzüldüm.

17 Mayıs 2024 09:44 (Şikayetten 13 saat sonra)

17 Mayıs 2024 14:52

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 14:32
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Tefal X-Plorer Serie75'te Bitmeyen Tekerlek Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Ebru
07 Haziran 2025 22:44
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Tefal X-Plorer Serie 75 Robot Süpürge Ses Ve Servis Problemi!

Gamze
30 Mayıs 2024 02:50