Tefal RG7675 Robot Süpürge Parça Konusunda Sıkıntı

Emine
02 Mayıs 2024 16:00

Tefal rg7675 X-plorer serie 75 robot süpürge aldık ve iki yıldan uzun süredir kullanıyoruz. Ürün, diğer robot süpürgeler gibi iyi süpürüyor ve çift ön fırça olması avantaj sağlıyor. Boşaltma ve temizleme işlemleri kolay. Ancak, Tefal markasının her yerde servisi olduğunu ve yedek parça konusunda sıkıntı yaşamayacağımızı düşünmüştük fakat yanılmışız. Cihaz elektrik kesintisinde yerinden hareket ediyor ve durdurmazsak sürekli evin içinde dolaşıyor. Hatta bir keresinde evde yokken elektrik kesilmiş ve cihazın şarjı bitmiş; eve döndüğümüzde bu durumla karşılaştık. Bayramdan önce servise bataryası bittiği için götürdüm, bana ellerinde olmadığını ve İstanbul merkezde de olmadığını, Fransa'dan geleceğini söylediler. 40 gün oldu ve hala batarya ve diğer değişmesi gereken parçalar gelmedi.
Müşteri temsilcisini aradığımda, bana şikayet ve bilgi oluşturduklarını ve bana döneceklerini söylediler. Ben de bu durumun kabul edilemez olduğunu ve Türkiye'de satılan bir ürünün nasıl olur da tüm ülkede bulunamayacağını sordum. 'o zaman siz bu cihazı satmayın' dedim, 'insanları mağdur ediyorsunuz.' satarken her şey güzel, sonrasında ise her şey problemli. Çok öfkeliyim ve cihazımın bataryası ne zaman gelecek bilmiyorum. Bu gidişle robotu değiştirmek zorunda kalacağım.

02 Mayıs 2024 16:11 (Şikayetten 10 dakika sonra)

05 Mayıs 2024 10:32

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Robot Süpürge Ana Fırça Ve Diğer Sarf Malzemeleri Temin Etmiyor

01 Mayıs 2024 22:50
Tefal Robot Süpürge Ana Fırça Ve Diğer Sarf Malzemeleri Temin Etmiyor
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Robot Süpürge RG7675 X-Plorer Seri 75 Kalitesizliği

Fatih
08 Temmuz 2024 13:24
Tefal Robot Süpürge RG7675 X-Plorer Seri 75 Kalitesizliği
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
02 Temmuz 2025 18:07
Olcay sonuçtan çok memnun

Olcay
19 Mart 2024 10:57
"Bir gün içinde sorunu araştırıp elinde batarya bulunmayan servislerine batarya ulaştırdıkları için teşekkür ederim."
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
02 Ocak 2025 18:54