Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Pure Max Ütü Pişmanlığı

02 Haziran 2024 15:37

Tefal ütüden bu kadar pişmanlık duyacağımı düşünmezdim. Keşke Philips alsaydım. Ben ürünü 2022 yılı Ekim ayında kullanmaya başladım. 2023 Şubat'ta deprem oldu. O zamana kadar 2-3 defa kullanmışımdır. Geri evi topladık, taşıdık, depoda sarılı şekilde kutusunda durdu. O zamandan beri sıkıntı vardı ama zaman bulup ilgilenemedim. Yeni ev tutup taşındık, eşyaları ütülemek için çıkardım. Auto off düşmesi sürekli yanıyor. Bu ilk zamandan beri böyle, buhar veriyordu ama kırışıklığı hiç açmıyordu. Eşim de ben de ütüyü çok kullanmıyoruz. Son zamanlarda eşim işe girdi, gömlek falan yaparken hiç yapılmamış gibiydi. Saatlerce uğraşıyorum. Aldım, garantiye götürdüm. İçinde termostat mı ne değiştirdiklerini söylediler. Garantiden bir geldi. Auto off zaten yapılmamış ama buhar hiç gelmiyor ve ağız kısmından su akıyor. Ne yapacağım ben bu ürünü? Resmen çöp oldu. Yeni ütü alacak durumda da değilim. Ne yapacağım? Tekrar garantiye götüreceğim ama hiç sanmıyorum. Param çöp oldu. Lütfen yardım edin.

03 Haziran 2024 08:57 (Şikayetten 17 saat sonra)

04 Haziran 2024 12:28
09 Ağustos 2025 14:28

Hiçbir şekilde yardımcı olunmadı satıp Philips aldım memnunum

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda

06 Temmuz 2024 11:31

Tefal Kazanlı Ütü Buhar Vermiyor Ve Su Akıtıyor

Ayşenur
17 Şubat 2025 11:31
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Yetkili Servisinde Tekrarlayan Sorunlar Ve Güven Kaybı

Hilal