Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Pişmanlıktır

28 Temmuz 2023 16:46

Tefal marka ütüm ilk servise gitti alt tabanı değişti. Sonrasında içinden pas gelmesi ve tshirt lerde leke bırakmasından dolayı servise bıraktım, oradaki çalışan arkadaş tatlı su kullandığından oluyor, biz şu an genel kontrollerini yaptık sorun yok dedi.

Alıp geldim 1 hafta sonrasında yine tshirtlerimi mahvettik den sonra tekrar servise getirdim orada çalışan arkadaş tatlı su kullanmışsınız dedi. Hayır kullanmadık dememe rağmen başka olmaz dedi tekrar servise aldı. 23/06/2023 de servise bıraktığım ürünü 28/07/2023 de ben arayıp sormasam dönmeyecekler.

Aradan 35 gün geçmesine rağmen neden aramadınız dedim. İşte mesaj gelmiş size deyip konuyu kapatıyorlar. Bana ne servisten ne de sizden bir mesaj gelmedi. Benim için sizin markanız bitmiştir. Sizden ve markanızdan şikayetçi olacağım.

28 Temmuz 2023 17:11 (Şikayetten 24 dakika sonra)

28 Temmuz 2023 17:17

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

28 Temmuz 2023 17:39

Evet beni aramışsınız size döndüm bana cevap olarak ürününüz hazır dediniz süpersiniz vallahi.

29 Temmuz 2023 17:30

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

30 Temmuz 2023 23:27

Bana herhangi bir bilgilendirme yapmadınız. Ben arayıp sordum sizde hazır dediniz. Şikayet vara yazdım aradınız ürün hazır dediniz. Şundan emin olun bütün çevreme sizi çok iyi anlatacağım.

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Ütü Pas Bırakıyor, Ücret İadesi Talep Ediyorum

Tuğba
10 Mart 2025 14:46
Ütü Pas Bırakıyor, Ücret İadesi Talep Ediyorum
utu-pas-birakiyor-ucret-iadesi-talep-ediyorum-2.pdf

Yüksel
24 Ekim 2023 22:29
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
23 Mart 2024 08:12
Tefal Ütü Bitmeyen Arıza
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 14:33

Gamze