Nail sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Mytea Çaycı Demlik Problemi

17 Ekim 2023 14:59

Balıkesir Edremit Tefal Helvacıoğulları'ndan 14.10.2023 tarihinde 1 adet My tea Çaycı aldım. Fakat demlik kısmında bir problem olduğunu gördüm. Edremit'te servis olmadığı için, malı aldığım bayiye götürdüm. Fakat değişiklik yapamam dedi. Bu konuda gerekli değişikliğin yapılmasını istiyorum. Lütfen dikkate alalım başvurumu.

24 Kasım 2023 21:38

Yaklaşık 1 ay önce Balıkesir Edremit Tefal mağazasından Mytea çaycı almıştım. Satın aldığımda, demliğin ağız kısmı problemliydi. Durumu, Tefal a ilettim. Onlar da, İstanbul'da ki bir servise yönlendirdiler. Servis, bana durumu düzelttiğini söyleyerek, bana geri gönderdi. Ancak, 3 gün sonra, demliğin ağız kısmı tekrar bozuldu. Yenisini vermek yerine, servis ile kandırıldığımı anladım. Bir daha evime Tefal almamaya karar verdim.

17 Ekim 2023 15:04 (Şikayetten 4 dakika sonra)

17 Ekim 2023 16:16

Sn. Tefal Yetkilisi, ilginize teşekkür ederim. En kısa zamanda demlik değişiminin yapılmasını bekliyorum

24 Ekim 2023 11:11
24 Ekim 2023 14:55

Tefal yetkilisinden, aranmayı bekliyorum.

07 Kasım 2023 12:28

Tefal den almış olduğum mytea çaycı, servisten istenilen şekilde yapilm7s olarak elime geçti. Teşekkür ederim

Sidar sonuçtan hiç memnun değil

Sidar
23 Ekim 2024 14:13
Tefal Yeni Alınan Çaycıda Paslanma Ve Akıtma Sorunu!
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
30 Aralık 2024 12:16
Mesut sonuçtan çok memnun

Mesut
16 Ekim 2024 17:08
"Servisle alakalı yaşadığım sorunu çözüme kavuşturdular umarım Osmaniye ilinde bulunan bu gibi markaya zarar veren servisle çalışmazlar. Teşekkürler..."
Ezgi sonuçtan memnun

Ezgi
11 Şubat 2025 13:38
"Beni çok uğraştırsalar da 4. Kez servise gönderdiğim çaycım elif teknik sayesinde yenisiyle değişti. Teşekkürler..."
Tefal Çaycı Sürekli Kapanıyor, Garanti Süresi Dolmadan Çözüm Bekliyorum
Tefal Çaycı Sürekli Kapanıyor, Garanti Süresi Dolmadan Çözüm Bekliyorum
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Çay Makinesi İçin Yedek Parça Desteği Eksikliği Mağduriyet Yarattı

01 Ekim 2025 18:22