Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Masterchef Gourmet Sürekli Motor Yiyor!

05 Eylül 2023 12:11

Tefal QB505D38 ktm Masterchef Gourmet Premium Tefal Türkiye garantili ürünümü 06/01/2020 tarihinde Turuncu Elma sitesinden aldım. Aldığımız günden bu yana her hamur yoğurma işlemi girişimimizde bu ürün motor yedi. Daha önce 1 defa garantiden değişmiş olup daha sonrasında yurt dışına çıkmış olmamız sebebi ile ürünü tekrar hamur yoğurma işlemi için kullandığımızda yine motor yemiştir. Şimdi de Antalya serviste arkadaşlar ellerinden gelen desteği sağlamış olup ancak parça tedariğinde problem yaşanabileceği 2-3 ayı bulabileceği hususunda tarafımı uyarmış ve bu bugünkü fiyat olarak 2000 TL motor şanzıman değişikliği işlemi için ücret çıkacağı fakat parçaların geliş tarihine göre fiyatın değişebileceği hususunda bilgilendirme yapmışlardır. Bu ücreti ödeyeceğimi söyleyip ürünün tamir edilmesi hususunda servise bilgilendirme yaptım.

Bu noktada toplam da 3-4 defa hamur yoğuramadığımız Tefal QB505D38 ktm Masterchef Gourmet Premium ürünümüzün Tefal Türkiye tarafından bu ücreti ödediğimde durumun düzeleceği ve en azından ürünü rahatlıkla kullanabileceğimin garantisini vermesini talep etmekteyim.

Aksi olması durumunda Tefal Türkiye'den talebim ürünün ayıplı ürün olduğu hususunun araştırılması ve mağduriyetimin giderilmesini talep etmekteyim.

05 Eylül 2023 12:36 (Şikayetten 25 dakika sonra)

07 Eylül 2023 16:32
16 Eylül 2023 01:18

Bir kere aradım müşteri hizmetleri tarafından ancak garanti kapsamı bitti dediler. Bende kendilerine durumu anlatıp problem garanti ya da para değil problem ürün ayıplı ürün mü değil mi hamur yoğrulamayan sadece yumurta çırpılabiken bir ürün olduğunu. Ürünün kullanılabilir ve artık sıkıntı çıkarmaması için destek ayrıca yedek parça temini konusunda yardımcı olmaları için ricada bulundum. İlerleyen günlerde şikayetinizi değerlendirip arayacağız dendi fakat herhangi bir arama mesaj e-posta almadım.

30 Eylül 2023 16:57

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

30 Eylül 2023 16:59

Yedek parçanın temini konusunda da yardımcı olmanızı talep etmiştim ancak demek ki Tefal Türkiye boş bir distribütör bundan uzak durmak gerekli demek ki ürünlerinden!

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Masterchef Gourmet: Kronik Motor Sorunu

18 Nisan 2025 11:43

Tefal Hamur Yoğurma Makinesi Arızası!

Ercan
07 Aralık 2023 15:26
Taha sonuçtan hiç memnun değil

Taha
28 Mayıs 2023 12:43
Zübeyr sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Blender Seti Garanti Sorunu

Zübeyr
03 Ekim 2024 15:38
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Tefal MB450B Masterchop Powelix 4 Bıçaklı Rondo Motor Arızası

Yüksel