Tefal Blender Koku Ve Duman Gelmesi

Kubra
28 Kasım 2023 16:52

Merhaba; 20.06.2023 tarihinde Trendyol üzerinden aldığım Tefal HB2358 Powelix Activflow Expert Blender 1500W ürününü çeyizim için almış bulunuyorum ve yaklaşık 15 gündür kullanmaktayım. Ürünü en fazla dört kez kullanmış olmama rağmen, bugün kullanım esnasında blender ile çırpıcıda yumurta çırparken düğmenin olduğu yerden duman ve ardından koku gelmiştir. Çıkarıp kontrol ettiğimde içerisinde bir parçanın eridiğini fark ettim ve tekrar takmaya korkuyorum. Konuyla ilgili sizden bilgi ve dönüş bekliyorum.

tefal-blender-koku-ve-duman-gelmesi-1.jpg
28 Kasım 2023 17:22 (Şikayetten 30 dakika sonra)

06 Aralık 2023 16:24

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
04 Haziran 2025 01:58
Tefal Blender Seti İlk Kullanımda Arızalandı, Müşteri Hizmetleri Yanıt Vermiyor
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
23 Temmuz 2024 16:11
Kep sonuçtan çok memnun

26 Mart 2024 22:53
"Teşekkürler"

Gül
04 Aralık 2024 00:57
Gülistan sonuçtan hiç memnun değil

Gülistan
19 Haziran 2025 12:51