Hayrettin sonuçtan çok memnun

TEB TÜBİTAK 2219 Transfer Ücreti

22 Haziran 2023 19:05
Hayrettin'in Teşekkür Mesajı
“TEB Bankası benden kesilen tüm ATM ücretini iade etmiştir. Teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca şikayetim var yetkililerinde teşekkürlerimi sunarım”

Ben TÜBİTAK 2219 proje kapsamında yurt dışında doktora sonrası araştırma yapmaktayız. Bu nedenle TÜBİTAK bizlere belirli miktarda burs yatırmaktadır. Bunun için yaptığımız araştırmada TEB Türkiye Ekonomi Bankası bizden herhangi bir ücret kesimi yapmayacağını söyleyerek hesabı TEB üzerinden yurt dışından para transferi yapmaktayız. Şubat ayında günlük çekim miktarımız 600 dolar iken haziran ayında bu miktar yani günlük maksimum yurt dışından para çekme limiti 480 dolara kadar düştü. Neyse bu bizim için pek önemli olmasa da maalesef TEB bu aydan itibaren yurt dışı ATM'lerden her çekim için 3 dolar komisyon ve 0.15 dolarda vergi kesmektedir. Böyle olduğundan bizim günlük maksimum limit veya daha düşük ne çekersen çek bu ücretleri kesmektedir. Şu anda benim 20-25 dolar gibi daha önce bizi belirtilmeyen bir komisyon ve vergi kesilmektedir. Bu kesilen ücretlerin iadesi talep etmekteyiz. Ayrıca günlük para transfer miktarının artırılması.

22 Haziran 2023 22:13 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

23 Haziran 2023 16:56

TEB başkasından gelen cevap ayrıca sonuçlandıktan sonra tekrar bilgi vereceğim. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bankamıza iletmiş olduğunuz bildiriminiz incelendi. ATM komisyon ve gider verginizin en kısa süre içinde hesabınıza iade edileceğini bilgilerinize sunarız. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili her türlü bildiriminizi bizimle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz.

26 Haziran 2023 09:17

Ezgi
02 Aralık 2024 05:30
Uğur sonuçtan çok memnun

Uğur
30 Haziran 2023 05:57
"Teşekkürler iade gerçekleştirildi"
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Aylin
19 Temmuz 2024 14:41
Onur sonuçtan hiç memnun değil

TEB Deutsche Bank Döviz Çekiminde Komisyon, Vergi Kesilmesi

Onur
03 Ağustos 2023 13:01
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

TEB Yurt Dışı Para Çekme Limiti Sorunu

Hülya