TEB Onayladığı Krediyi Vermiyor Mağdur Etti Bizi

TEB Onayladığı Krediyi Vermiyor Mağdur Etti Bizi
18 Temmuz 2024 13:30

12 Temmuz tarihinde TEB mobil uygulamasından 100 bin lira ihtiyaç kredisi için başvurdum kızımın ameliyatı için. Aynı gün onaylandı mesajı geldi sonrasında müşteri hizmetleri aradı hemen hesabınıza aktaralım denildi birkaç gün sonra çekeceğim dedim. 12 den 17 sine kadar her gün aranıldım ve mesaj geldi kredinizi kullanın dediler. 17 akşam 3 gibi kızımın ameliyatı oldu çekmek istedim hesabı seçtim değerlendirme olacaktır uyarısı verdi. Ben şu an hastane de mahsur kaldım iptal edin diyorum etmiyorlar onayda vermiyorlar başka bankada şu an da beklemede başvurunuz var diye kredi vermiyor lütfen acil iptal ya da onay veriniz acil dönüş bekliyorum

18 Temmuz 2024 13:37 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

19 Temmuz 2024 09:44

Kredimi iptal etmişsiniz çok mağdur ettiniz beni lütfen bütün hesaplarımı k. Kartlarımı iptal edin...

19 Temmuz 2024 10:17

Acil dönüş yapınız tüm bankanızla olan ilişiğimin kesilmesini istiyorum kredi kartımı kargoya vermişsiniz onu da iptal edin istemiyorum tekrardan kredi de vermiyorsunuz hiç memnun kalmadım bankanızdan

Onaylanan Kredi İşleminin Sebepsiz İptali Ve Bilgilendirme Eksikliği

Hakan
02 Ekim 2025 16:29

Fikir
13 Aralık 2023 17:31
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
16 Nisan 2025 13:08

Ümit
16 Ekim 2024 23:30
TEB Bankası'nda Güvenlik Açığı Ve Hatalı İşlemler
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Onaylanan Kredi Son Anda İptal Edildi, Müşteri Temsilcisi İlgisiz Ve Kaba Davrandı

Serkan
28 Ekim 2025 13:52