Veli sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Ürün Ve İade Sorunu

17 Ekim 2024 21:48

17/10/2024 tarihinde Sürat Kargo Antalya/Alanya Şekerhane şubesi tarafından teslimi yapılan 23624343251990 takip numaralı (599 TL) olarak ödemesini yaptığım siparişin tanıtımını (reklamını) yaptıkları ürünle uzaktan yakından bir alakası yok. Faturasız gönderim yapılmakta ve tamamen reklam algısıyla insanları manipüle etmek ve alakasız ürünler göndererek mağduriyetlere sebep olmaktadır. Gönderici firma olarak Akyz Lojistik Dağıtım Kargo Taşımacılık Turizm Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti. Paketin üzerinde bir telefon var lakin bu telefonu aradığımızda "aradığınız kişi şu an görüşme kabul etmiyor" diye kayıt çıkıyor. Bu nasıl bir iştir, formaliteden paketin üzerinde yazılı olan telefon numarası ile WhatsApp üzerinden görüş sağlayabilirmişiz. Karşımızda muhatap yok. Sahte işlerle Aras Kargo bu işin neresinde acaba! Bu konuda verdiğim siparişin geri iadesini ve paramın tarafıma iade edilerek mağduriyetimin giderilmesini istiyorum... Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti, şikayet ve ihbar hakkımı kullanacağımın bilinmesini isterim.

Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 16:48
Özben sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 16:33
Sürat Kargo Yanıltıcı Ürün Ve İletişim Sorunları: Mağduriyetin Giderilmesi Talebi

02 Aralık 2024 20:14
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 11:28
Yanıltıcı Ürün Ve İletişim Sorunlarıyla Mağduriyet