Sürat Kargo Üçyol Şube Sorunu

27 Aralık 2023 16:06

Sürat Kargo Üçyol şubesi sorunu devam ediyor. Her gün şikayet kaydı açmaya devam etmekten ben yoruldum firma bunu düzeltmeye çalışmıyor bile. Bu kadar lakayıt bir şubeye hala bir yaptırımınız nasıl olmaz?

Bugün gelen kargolarımı yine evime teslim etmediler. Farklı bir yere teslimat yapacağını bildirmek için arama zahmetine giren şevket bey adlı personel benden teslimat kodu istedi. Kendim Teslim almadığım ürüne kodu vermeyeceğimi bildirdim ve aldığım yanıt süneye geri götürüyorum oldu. Telefon numarası +90 (501) 753 91 **.

Ürünlerimin acil teslimatını ve bu şube hakkında gereğinin artık yapılmasını rica ediyorum.

29 Aralık 2023 17:52

Sürat Kargo Üçyol şubesi ürünümü teslim etmeyip üstüne bir de iade süreci başlatmış. Ürünlerim bile isteye teslim edilmeyip 2 gündür de dağıtımda görünüyor. Karsta değil İzmir'in merkezinde oturuyorum. Bu şubenin bu kadar zorluk çıkarması nedir? Üst yönetime bu şikayetler ulaşmıyor mu? Biz tüketiciler sayesinde para kazanan firmalar olduğunuz için alım yapmazsak nasıl para kazanacaksınız? Müşteri memnuniyeti sizin için sadece taşıma yaptığınız firmalar için mi geçerli?

27 Aralık 2023 17:04 (Şikayetten 57 dakika sonra)
Gizem
Gizem
27 Aralık 2023 17:14

Tekrar arayabilirsiniz

26 Ağustos 2023 16:36
Gizem sonuçtan memnun

03 Aralık 2023 00:27
"Sadece çağrı merkezi müşteri temsilcisi arkadaşıma teşekkür ediyorum"
Berkan sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2023 21:26
Ayşegül sonuçtan memnun