Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 12:37

Sürat Kargo ile kargom gelecek. Kurye açık kargo poşetini kapımın önüne bırakıp gitmiş içindeki ürün ya düşmüş ya da alınmış muhatap yok İstanbul/Pendik/velibaba şubesi telefona bakmıyor. Çözüm merkezine e-posta atıyorum bu mesaj Gönderildi: 23 Ocak 2024 Salı 17:03:41
Kime: çözüm Merkezi
Konu: Kargo poşeti açılmış kapıma bırakılmış ve ürün eksik iki tane sipariş vermiştim. 68219077515615 takip numaralı kargom. Lütfen mağdurum yardımlarınızı bekliyorum.
Cevap hasarlı kargo ilin şube ile iletişime geçin.
Yani takıl kafana göre diyor. Onu bunu ben arayıp bu sıkıntıyı ben çözeceksem çözüm merkezi orasımı ben mi oluyorum.
Sıkıntılı bir kargo mahrem vs vs yok içini açıp alınan ürün haricinde kargomda özel ürünler olabilir onları video ya kaydedip adım adresim iletişim numaram yazıyor şantaj dahi yapabilirlerdi olasılık bu da var değil mi.

24 Ocak 2024 16:17 (Şikayetten 3 saat sonra)
24 Ocak 2024 17:18

Evet çözüm bekliyoruz.

24 Ocak 2024 21:01

O kadar saçma anlatamam kargo şubesine gidecekmişim hasarlı tutanağı tutturacakmışım. Tutarlar mı? Geçtim tuttular diyelim. Diyorum ki benim kargom hasarlı değil açılmış içinden ürün alınmış ya da düşmüş art niyetli olmak istemiyorum belkide çalınmış olasılıklar bunlar. Hata ya da suç kimde bilmiyorlarmış ben mi bileceğim şube nasıl teslim aldığı bellidir dağıtıcı kuryeye nasıl teslim ettiği de bellidir. Kimse bir şey bilmiyormuş. Hiç güvenli değil Sürat Kargo mahrem özel bir ürün olsa ya da düşündüklerinden daha pahalı bir şey olsa kimse bir şey bilmeyecek peki biz kime emanet ediyoruz kargomuzu.

25 Ocak 2024 14:14

Kargo poşeti açılmış ve içinden bir ürün alınmış diyorum. Şubeye gidin hasarlı tutanağı tutturun diyor çözüm merkezi. Diyorum ki benim kargo hasarlı değil ürün açılıp düşürülmüş, düşmüş, alınmış artık adı neyse siz koyacaksınız. Kuryeye nasıl teslim edildiğini şube bilmiyorum mu kimde kusur varsa ceza alsın diyorum uyaracağız diyor.

28 Mart 2024 12:02

Kayıp Ve Hasarlı Kargolar: Sürat Kargo İle Yaşanan Sorunlar

14 Şubat 2025 12:34
Merve sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2025 22:31

23 Ekim 2024 14:48