Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Schafer Sıfır Diye Bozuk Ürün Sattı Ve İlgilenmiyor

11 Şubat 2024 19:30

Ekim ayında İzmir Karşıyaka'daki Özşanal mağazasından Schafer markalı tencere seti ve küçük ev aletleri seti satın aldım. Kapalı kutu olarak teslim edilen ürünlerden birindeki kahve makinesinde vida izine benzer bir iz olduğunu fark ettim ve değişim talebinde bulundum. Mağaza, talebim üzerine bana başka bir kahve makinesi verdi. Ancak bu sefer de kahve makinesi çalışmadı. Tekrar değişim talep ettim fakat ürün tamir edilerek geri gönderildi ve ben teslim almayı reddettim. Schafer markasının sorunlu olduğunu ve değişimin onaylanmadığını belirttiler. Ödediğim ücret karşılığında sıfır bir ürün beklerken, tamir edilmiş bir ürünü kabul etmek istemiyorum. Kahve makinesi kahveyi hazır ettiğinde otomatik olarak durmuyor ve içeriği kaynatıyor. Eğer bu ürünleri çeyiz amaçlı almış olsaydım, muhtemelen garanti ve değişim sürelerini kaçırmış olacaktım. Bu sorunun acilen çözülmesini talep ediyorum. Fabrika hatası olan bir ürüne tam fiyat ödemek istemiyorum. 4,5 aydır yaşadığım kahve makinesi sorunu hala çözülemedi. Ayrıca, tencerelerden birinin tabanı soyulmuş durumda. Bu markayla ilgili yaşadığım deneyimler nedeniyle, müşteri memnuniyeti ve marka kalitesi açısından olumlu bir görüş bildiremiyorum. Bozuk olan makinenin videosu ekte yer almaktadır.

12 Şubat 2024 12:53 (Şikayetten 17 saat sonra)
15 Şubat 2024 22:11

Maalesef benim genel bir bilgilendirmeye değil çözüme ihtiyacım var, eve geldiğinde bozuk olduğunu videoda gördüğünüz ve WhatsApp yazışmaları ile delillendirebildigim ürün için benim teknik desteğe ya da tamire ihtiyacım yok değişime ihtiyacım var

İnci sonuçtan hiç memnun değil

İnci
12 Eylül 2024 00:21

04 Eylül 2023 16:24
schafer-ayipli-urununu-iade-almiyor-1.pdf
Burçe sonuçtan hiç memnun değil

Burçe
18 Kasım 2023 11:11
Şilay sonuçtan çok memnun

Şilay
17 Eylül 2024 23:30
"Şikayetvar ekibinden Kübra Hanım şikayet sürecinin başından beri sabırla, bilgilendirerek yardımcı oldu. Artık sabrım tükendiği ve oradan oraya sürekli uğraştığım için benimle biraz uğraşmak zorunda kaldı fakat buna rağmen süreci güzel ve güven verecek şekilde yönetti. Güvensizliğin vermiş olduğu tavırdan kaynaklı özür diler, ilginize teşekkür ederim."
Şeyma sonuçtan memnun

Şeyma
20 Temmuz 2024 11:23
"14 Burada Mağaza Ekibine Teşekkürler"
Schafer Defolu Ürünler Ve Teslimat Sorunu

Schafer Kategorileri