Özgür
24 Aralık 2024 12:50

26.11.2024 tarihinde Media Markt'tan aldığım Samsung QE65Q60DAUXTK model numaralı televizyonun kumandası 1 ay geçmeden bozuldu. Geri tuşu çalışmıyor. Konu ile ilgili teknik servisi aradığımda, kumandanın garanti kapsamına girmediği ve yeni kumanda almam gerektiği söylendi.

İnternet, kumanda konusunda şikayetlerle dolu. Daha eve taşınmadan ve televizyonu kullanmaya bile başlamadan bozulan kumanda için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

24 Aralık 2024 22:12 (Şikayetten 9 saat sonra)

27 Aralık 2024 10:05

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Savaş sonuçtan memnun

Savaş
30 Ağustos 2024 13:35
"Ürünün teslimatı belirli bir süre gecikmiş ve mağduriyet yaşatmış olsa da Samsung ürünlerinin kalitesini beğeniyor ve hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."
Samsung 55Q80B Televizyon Kumandası Ve Satış Sonrası Destekleri
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Akıllı Kumanda Sorunu Uzun Süredir Çözülemiyor

Fatih
19 Ağustos 21:56
Samsung Akıllı Kumanda Sorunu Uzun Süredir Çözülemiyor
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
25 Şubat 2024 13:35
"Samsung ve müşteri temsilcileri çok teşekkür ederim her konuda mükemmelsiniz Burak bey size de ayrı teşekkür ederim"
Samsung Kumanda Hüsranı: Yardım Bekliyorum

Fehmi
12 Mayıs 2024 12:03
Samsung Sattığı Televizyonun Arkasında Durmuyor
Samsung Sattığı Televizyonun Arkasında Durmuyor
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
30 Ocak 2024 21:20