Metin sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 14:39

Samsung shop üzerinden windfree Premium model 12000 BTU klima aldım. Modeli alırken özellikler listesinde "Smart things uygulaması" ile kullanılabileceği, yani telefonla yönlendirilebileceği yazıyordu. Ancak Samsung bana başka bir model göndermiş. Ürün adı yine wind Free ama Smart thins özelliği yok. 5-6 kere müşteri hizmetleriyle görüştüm, bana 14 günlük süre geçtiği için hiçbir şey yapamayız dendi. (Ben meğerse 17. Günde aramışım.) Halbuki ben ürün geldiği gün kayıt açtırmıştım. Bana gelen ürünle faturadaki ürünün seri numarası uyuşmadığı için aramıştım. Bana "bir sorun olmadığı, ürünün doğru olduğu" bilgisi verildi. Kurulumdan sonraki ilk günlerde ihtiyaç duymadığım klimayı açmamıştım. Bayram döneminde kullanmaya başlayınca telefon bağlantısını yapamadım ve müşteri hizmetlerini aradım. Bana gönderilen modelde Wi-Fi desteği olmadığını, wind Free adıyla iki farklı model sattıklarını bu vesileyle öğrendim.

Eklediğim fotoğraflarda faturamdaki ürünün seri numarası ile montajı yapılan ürünün seri numaralarının farklı olduğu görülecektir.

Klima model olarak da övüldüğü gibi değil arkadaşlar. Çok kullanışsız bir kumandası var. Hayatımda bu kadar niteliksiz bir kumanda kliması görmedim. Klimanın dış ünitesi de hiç sessiz değil. Çok belirgin bir gürültü ve titreşim var.

Bu süreçteki tek olumlu şey gelen servis ekibi idi. Çok iyilerdi. Onlar da bana "hocam bu klimayı isterseniz telefonla da kontrol edebilirsiniz." demişti. Yani onlar bile Samsung'un bu dalaveresinden haberdar değillerdi.

Bu ticaret, hayatım boyunca en pişman olduğum ticaret oldu. Samsung'un müşterisine verdiği kıymet ve duyduğu saygı "0"

Ben kendi adıma bundan sonra Samsung'dan uzak duracağım. Başka ürünleri alınsa bile net bir şekilde gördüm ki Samsun'dan klima alınmazmış. Bir daha asla!

28 Haziran 2024 09:15

Şikayetin üzerinden 7 gün geçti ama Samsung'dan ses seda yok. Buradan iki satırlık "otomatik" bir cevap verme zahmetine bile girmiyorlar. Müşterisini "ne kadar önemsediğini" buradan da anlayabiliyoruz. Yazıklar olsun.

29 Haziran 2024 16:54 (Şikayetten 8 gün sonra)

Can sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 14:44

Türker
11 Ağustos 2024 21:56
Samsung Windfree Klima Pişmanlıktır.
Samsung Windfree Klima Pişmanlıktır.
Onur sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 13:06

Yeni Alınan Samsung Klima Soğutmuyor Servis Çözüm Sunmuyor