Samsung'dan Memnun Değilim

19 Ağustos 2023 20:151.657

10 ay önce sıfır buzdolabı aldım aldığım gün kapağı çizik geldi. Kapağı değişiriz sıkıntı olmaz dediler. Değiştik bir hafta sonra ses yapmaya başladı. Servis çağırdım fan motoru değişti gittiler. Şu an yine ses yapıyor servis çağırdım bulamadılar. Sesin geldiği yeri Samsung tan hiç memnun değilim. Eskisini ses yaptığı için değiştirdim yine sesten kurtulamadım

23 Ağustos 2023 14:18

Samsung Firmasından kesinlikle ürün almayın pişman olursunuz Özellikle Beyaz eşya Bulaşık makinesi ve Buzdolabı aldım pişmanım Sıfır ürünlere Çamaşır makinesine iki sefer Buzdolabına 4 sefer servis çağırdım Çamaşır makinesi inşallah bozulmaz diye dua ediyorum

20 Ağustos 2023 08:53 (Şikayetten 12 saat sonra)

20 Ağustos 2023 10:14

10aylık ürün için aldığım günden beri 4 defa Samsung servisi geldi bu ürün için herhalde 2 ayda bir servis çağıracağız ne kadar kaliteli değil mi paramızla rezil oluyoruz ben mi şanssızım yoksa Samsung markası mı kalitesiz Aynı zamanda Samsung bulaşık makinesi de aldım 3 gün sonra bozuldu değişmeleri 15 günü buldu Samsung çamaşır makinesi de aldım inşallah o bozulmaz Samsung la uğraşıp durucaz herhalde

Garanti Süresi Bitmemiş Samsung Buzdolabında Ani Arıza Ve Masrafların Tüketiciye Yüklenmesi

Nur

2021 yılının 11. ayında Samsung RB50RS334SA model buzdolabını satın aldım. Ürünü aldığım günden bu yana herhangi bir kul...

Tümünü Gör

Hüseyin
Samsung Buzdolabı Ekran Sorunu

Samsung BuzdolabıEkran Sorunu

Aydın
Samsung Kombi Buzdolabı Kalitesizliği Ve Arkasında Durmama!

Samsung KombiBuzdolabı Kalitesizliği Ve Arkasında Durmama!

Kazım

Öne ÇıkanKonular