Samsung Yanlış Takılan Borulardan Dolayı Gaz Kaçağı Olan Klima

Samsung Yanlış Takılan Borulardan Dolayı Gaz Kaçağı Olan Klima
Aşkım
02 Mart 2024 18:38

Samsung firmasından evimize yeni bir klima almıştık. Eski Samsung klimamızı yatak odasına taktırmak istedik. Hem yeni hem eski klima için Samsung servisini aradık. Klimaları taktılar; fakat ilk klimamız, servis tarafından takıldıktan sonra en fazla beş defa kullanılabildi. Daha sonra çalışmadı. Bunun üzerine Samsung teknik servisini çağırdık. Teknik servis, boruların sıkı takılmadığını ve cıvatalarından aşınma olduğunu, bu sebepten dolayı gaz kaçağı olduğunu bildirdi. Bunun üzerine Samsung destek hattına bilgi verdim. Günlerce dönüş bekledim ve beklememin sonunda, bunun ücretini benim karşılamam gerektiği bildirildi. Eğer cıvatalarda aşınma olmuşsa, klimayı takmadan önce ilk takan servis çalışanı neden bana bilgi vermedi? 'yenisini takmamız gerekiyor, ileride gaz kaçağı olabilir' diye düşünüyorum. Baştan savma bir iş yapılmış ve klimam yamuk takılmış. Üstelik bir de iki bin lira tutarında bir gaz dolumunu benim karşılamam isteniyor. Samsung, herhangi bir çözüm sunmuyor.

04 Mart 2024 09:37 (Şikayetten 1 gün sonra)

Aynur
31 Temmuz 2024 15:35

Garanti Kapsamında Klima Sorunu Çözülmüyor, Ekstra Ücret Talep Ediliyor

28 Ağustos 16:53
Garanti Kapsamında Klima Sorunu Çözülmüyor, Ekstra Ücret Talep Ediliyor

Havva
21 Ocak 2024 22:21
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
10 Ağustos 2024 16:44