Hüseyin sonuçtan memnun değil

Samsung Ve Yetkili Servisi Damar Elektronik (Çamaşır Makinesi)

21 Haziran 2023 18:28

Samsung Çamaşır Makinesi alt kısmında su sızdırması nedeni ile 13.06.2023 tarihinde yetkili servis öğrenmek için Samsung Türkiye 444 7 711 numarasını arayarak arızayı bildirdim, takip numarası vererek yetkili servisi yönlendirileceği söylendi. (Damar Elektronik) Yetkili servis elemanı 14.06.2023 tarihinde (akşam 19:30 dan sonra) geldi; cihaz kontrolü yaptıktan sonra sorunun Deterjan gözünde olduğunu söyledi, makine eski (10 yıl) olduğu için yenisinin bulunamayabileceğini eğer istersem mevcut parçanın kenarları yapıştırıp arızanın kısmen de olsa gideceğini söyleyince bende tamam dedim ve ilgili parçayı söküp götürdüler. 17.06.2023 tarihinde yetkili servisi arayıp parçanın durumunu sorduğumda, yenisinin geleceğini (sorduğumda 20 Haziran salı günü) söyleyip beni bilgilendireceklerini söylediler. Bugün öğlen 12:08 de servisi tekrar aradığımda parçanın gelmediği söylendi. -ki ne zaman geleceği de belirsiz. Hep size haber vereceğiz dendi ancak ben aramasam bilgi veren yok. Sonrasında (bari eski parçayı yerine taksınlar iyi kötü işim görülsün diye) servisi aradım ancak hep meşgul. Yine bugün 14:11 de Samsung Türkiye 4447711 numaralı telefonu arayıp parçamın geri getirilmesini istedim, servise bilgi verecekleri söylendi ama servis yine bir haber, ben aramasam bilgi veren yok. En sonunda akşam 17:18 de tekrar aradım, 17:31 de geri dönüş yaptılar -ki, parçayı daha dün yapıştırmışlar, kuruması bekleniyormuş falan. Yaklaşık 1 haftadır ne yapıldı, ben bugün eski parçanın geri getirilmesini istiyorum. Çünkü yarın sabah şehir dışına gideceğim.

22 Haziran 2023 08:57 (Şikayetten 14 saat sonra)

26 Haziran 2023 21:01

İletişim merkezinden bilgi verildiği gün eski parçayı tekrar takmışlar (şehir dışında olduğum için kendim görmedim). Teşekkür ediyorum

Yahya
Yahya

Makinanız duruyormu

Şener sonuçtan hiç memnun değil

Şener
04 Ocak 2024 12:19
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Berna
11 Ocak 2025 16:04
Şaziye sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Servis ve Deterjan Sorunu

Şaziye