Samsung UE 50TU8000U Model TV Açılmıyor

Erkil
02 Nisan 2024 18:11

Benim de yine 2020 yılında almış olduğum televizyon Samsung UE 50TU8000U aniden ekranı karardı. Kumandadan açmaya çalışıyorum, televizyon tepki veriyor ancak açılmıyor. Mavi ekran. Servis çağırdım 6.800 tak fiyat verdi neredeyse 2 katı fiyat çıkardı. Ana kart yandı geri besleme panelinde sorun var diyor. Biz TV'leri 3 yıl kullanmak için mi alıyoruz? Samsung gibi bir markayı tercih etmemizin nedeni kaliteli ve uzun ömürlü olduğunu düşünmemizdi. Bu markaya hiç yakıştıramadım. Şikayetimi her yerde dile getireceğim, tüm tüketiciler bilinçlensin ve Samsung markasını tercih etmesinler diye herkese yayacağım bu mesajı. Acilen mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

03 Nisan 2024 09:15 (Şikayetten 15 saat sonra)

Bekir

UE 50TU8000U Model TV sahibiyim. Üstteki sorun ile karşı karşıyayım. Televizyonum aniden kapandı güç düğmesine basıyorum kararıyor ama açılmıyor. Her şeyi denedim fişlerini çekip tekrardan açmaya çalıştım yok olmuyor. Yardımcı olur musunuz?

Burcu sonuçtan çok memnun

Burcu
01 Ekim 2023 01:25
"Süreç boyunca Pelin hanımın göstermiş olduğu ilgi ve Samsung firmasının ürününün arkasında durmasından dolayı çok teşekkür ederim."
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
01 Kasım 2023 21:01
Kemal sonuçtan memnun

Samsung UE50TU8000U Kendi Kendine Kapanma Sorunu

Kemal
08 Ocak 2024 20:19
"Ücretsiz tamir yaptırdığınız için teşekkür ederim. Sizin büyüklüğünüze de bu yakışırdı. Samsung ürünlerinden ve satış sonrası hizmetinden de memnun kaldım"
Samsung Kategorileri