Samsung Ücretsiz Onarım Veya Ayıpsız Misli İle Değişim Talebi

08 Mayıs 2023 10:31

Teknosa İç ve Dış Ticaret a. Ş Kuşadası şubesinden ekte sunulu 16.04.2023 tarihli fatura uyarınca Samsung 50AU7000 50" 125 Ekran 4K Crystal UHD TV markalı televizyon satın aldım. Televizyon, adresime 19.04.2023 tarihinde teslim edildi. Kurulum tam olarak gerçekleştirilmedi çünkü anten problemi bulunmaktaydı ve kablo sorunu bizzat şahsımca çözülmeye çalışıldı. Televizyon tarafıma teslim edildikten birkaç gün sonra ekranın sağ kısmında bozukluk olduğu tarafımızca tespit edildi. İşbu durum gerek şifahen, gerek mesaj yoluyla Teknosa yetkililerine bildirilmesine rağmen ilgili mevzuatın tüketici için sağladığı hizmetler yerine getirilmedi ve sorunumuz giderilmedi. Her ne kadar kullanıcı hatası olduğu tarafımızca kabul edilmese dahi bir an için tarafımızın yani kullanıcı hatasının olduğu varsayıldığında böylesine bilinen ve sağlam olduğu iddia edilen bir marka televizyonun en ufak temasta ekranında sorun çıkması ürünün yeterince sağlam olmadığının, ürünün ayıplı mal niteliğinde olduğunun göstergesidir. Bu sebeplerle öncelikle 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun ve Garanti Belgesi Yönetmeliği kapsamında ürünün ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini veya ücretsiz olarak onarılmasını saygılarımla talep ederim. Aksi durumda yine ilgili mevzuat kapsamında yasal yollara başvuracağımı, bu hususta her türlü hakkımı saklı tuttuğumu bildiririm.

25 Mayıs 2023 17:14

Teknosa İç ve Dış Ticaret a. Ş Kuşadası şubesinden 16.04.2023 tarihli fatura uyarınca Samsung 50AU7000 50" 125 Ekran 4K Crystal UHD TV markalı televizyon satın almıştım. Servis geldi montaj yaptı kurulumu yapmadan gitti... LNB çalışmıyor dedi... LNB siparişi verdim birkaç gün içinde geldi taktım daha sonra anten kablosunu televizyonun arkasına takmak için montaj yerinden indirdiğimde yere koyar koymaz TV kendi kendine açıldı ve ekranda bir bozukluk oldu Teknosa'yı aradım Samsung Servis numarasını verdi. Aradım foto at dedi. Attım ekran kırık ücret i ödemen lazım dedi. Fotoğraftan teşhisi koydu gelip bakmadan... Samsung çözüm merkezini aradım. Çözümden çok sorun merkezi oldu... Sana indirimli 7 bin küsüre yaparız dedi... Ya kardeşim ben bu TV yi zorlamadım çarpmadım. Kendi kendine ekran gitti... Bir inceleme yok, bir ekspertiz yok... Ya yolda darbe aldıysa... Ya üretim hatasıysa... Ya ayıplı malsa... Bunları incelemeden nasıl benden para istersiniz iki yıl garanti neyin garantisi...? Ya siz bir detaylı inceleme yapıp bir rapor hazırlarsınız ya da Tüketici Hakları'na başvurup bir bilirkişi raporu isteyeceğim.

08 Mayıs 2023 11:14 (Şikayetten 42 dakika sonra)

26 Mayıs 2023 15:02

Samsung 50AU7000 Televizyonda Belirli Kanallarda Ses Sorunu

Murat
08 Ocak 20:06

03 Nisan 2025 14:08
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 50AU7000 Model Televizyonda Kısa Sürede Kronik Panel Arızası Hayal Kırıklığı Yarattı

Yunus
26 Kasım 2025 10:58
Azim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Crystal 50AU7000 Kumanda Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

30 Haziran 2025 23:56