Samsung TV Panel Arızası

Enes'in Teşekkür Mesajı
İlgileriniz için teşekkür ederim

Almış olduğum Samsung tu7000 kristal 58 inç TV'de ekran bir anda gitti. Kronik panel arızası olduğu söylendi. Ekranda TV paneli yarım halde çalıştı, diğer yarısı ise çalışmadı. TV'nin panel arızası mevcut olduğu söylendi. Sadece TV'nin paneli 12-13 bin TL. Daha 2 senelik bir televizyon için bu kadar para verip aldığımız Samsung TV'lerde panel arızası mevcut olması gerçekten şaşırtıcı. İlginç bir şekilde kaç senelik TV'ler çalışıyor ama Samsung gibi bir firmanın yaptığına bakınca şaşırıp kalıyoruz.

Enes
16 Ekim 2023 19:16
Eki aç

Samsung TV'lerde olan panel arızası kaç yıllık TV'lerde olmuyor bu TV'leri onca para verip alıyoruz yazık.

17 Ekim 2023 08:51 (Şikayetten 13 saat sonra)

Enes
21 Kasım 2023 18:48

İlgileriniz için teşekkür ederim

Samsung Samsun 58tu7000 Ekran-panel Arıza

"Ürünümün panel arızası Samsung tarafından ücretsiz olarak karşılandı. İnşallah aynı durumu tekrar yaşamam. Bu süreçte beni her gün arayıp işleyiş hakkında bilgi veren nezaket sahibi Halil Bey'e ve de ürününün arkasında durup bizleri mağdur etmeyen Samsung firmasına en içten teşekkürlerimi iletiyorum. Kesinlikle Samsung."

Samsung Samsun 58tu7000 Ekran-panel Arıza

Samsung 58TU7000 58"146 Ekran 4K Crystal UHD TV Kronik Panel Arızası

"Umarım değişim olduğu halde bir daha tekrarlamaz. Samsung kalitesine güveniyorum. Mağduriyetimizi giderdiğiniz ve kendinize adınıza yakışanı yaptığınız için Teşekkür ederim"

Samsung 58TU7000 58"146 Ekran 4K Crystal UHD TV Kronik Panel Arızası
1 Destek1 Yorum

Samsung TU8000 Televizyonumda Kronik Panel Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği

Samsung Tu8000 50inç TV 4 sene önce aldım. Aldığım zaman aynı özelliklerde daha ucuz TV ler vardı fakat ben tamamen Sams...

Tümünü Gör

Seda
Samsung TV SIkıntısı!

Samsung TVSIkıntısı!

Erkan
Samsung TV Kumandası Arızası.

Samsung TVKumandası Arızası.

Mesut