Samsung TV Depremden Dolayı Zarar Gördü Ancak Yardımcı Olunmadı.

20 Nisan 2023 14:56

Samsung 55AU7000 Crystal 4K uh Smart LED TV cihazımı yaklaşık 3-4 ay gibi bir süre kullanımımdan sonra 6 Şubatta Ülkemizde yaşanan Deprem nedeniyle ikamet ettiğim Hatay'da TV evde düşerek ekran zarar görmüştür. Durumu ben Samsung müşteri hizmetlerine bildirdim geri dönüş yapacaklarını söylediler ancak dönüş sağlanmadı. Sonrasında ben tekrar aradım ve durumu tekrar anlattım ancak düşmelerden dolayı garanti kapsamına girmediğini yardımcı olamayacaklarını söylediler. Ben kendilerine kullanıcıdan kaynaklı olmadığını depremden dolayı düştüğünü en azından depremzede olduğumuz için bari biraz yardımcı olunmasını istedik ancak yardımcı olmayacaklarını ilettiler. Diğer TV markalar depremzedelerden cüzi miktarda ücret aldıkları bazıları ise masrafın yarısını karşılıyorlar. Samsung garantisi devam eden 3 4 aylık ürüne bile hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Samsung yetkili servise götürdüm fiyat almak için panelin değişmesi gerektiğini 10000 TL ücretin olduğunu söylediler. TV nin yenisi zaten 13 14 bin tl. Samsung en azından masrafın yarısını bari karşılasaydı insanların mağduriyetini biraz da olsa giderseydi. Şu an ben TV mi tamir ettirmeyeceğim ve bundan sonra Samsung marka hiçbir şeyi evime almayacağım ve çevremdeki insanlara da bu yaşadığımız durumu anlatıp başka insanlarında bizim gibi mağdur olmaması için yaşadığım durumu anlatacağım. Samsung gibi bir marka sattığı ürünün böyle normal dışı bir durumdan dolayı zarar görmesinde bile arkasında durmuyor. Dünya markası olduğunuzu sürekli dile getiriyorsunuz ama değilsiniz böyle kötü bir afeti yaşamış insanları mağdur edecek kadar küçüksünüz yazıklar olsun.

20 Nisan 2023 15:16 (Şikayetten 19 dakika sonra)

20 Nisan 2023 16:44

Keşke tercih etmeseydim

27 Nisan 2023 19:32

Beni yardımcı olmayacaklarını depremden dolayı zarar gören ürünün garanti kapsamına girmediğini talep etmem halinde servisin bana belirttiği fiyattan ( 10 Bin tl ) tamirinin yapılabileceğini söylemek için aradılar. Neden aradınız ki bana zaten bu şekilde söylendiği için ben buraya mağduriyetimi yazdım gerçekten pişman oldum aldığıma

Bazı Kanallarda Aniden Kaybolan Ses Sorunu Ve Destek Talebi

Heybet
02 Ağustos 2025 19:58
Eren sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2025 01:56

Rabia
15 Nisan 2025 20:01
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Elektrik Kesintisi Nedeniyle Televizyonum Yandı, Hasar Talebim Reddedildi

Fatma