Kerim sonuçtan memnun

09 Mayıs 2023 16:15
Kerim'in Teşekkür Mesajı
“Kulaklığımın şarj ünitesini değiştirdikleri için teşekkür ederim. Fakat bu yine de beni memnun etmiyor daha önceden Galaxy Watch 4 Classic saatimde de sorun yaşadım ekran ile alakalı ve değiştirsek bile yine aynısı olacak diyerek arızalı ürün ürettiklerini kabul etmiş oluyorlar. Bir üst model ile değişim istedim (Ücreti karşılığında) kabul etmediler.”

Yılardır Samsung telefon kullanıcısıyım ve hep memnun kaldım. Daha önce Samsung Buds kullanmış biri olarak memnun kaldığım için Buds 2 Pro almak istedim ve Samsung firmasına olan bütün güvenim sarsıldı. Henüz 3 aylık cihaz olmasına rağmen bu halde. Kutuyu koyduğum cebime asla bir şey koymam. Yine de soyulmalar başladı ve lila'dan siyah renge doğru geçiş yapmaya başladı. Silinse bile geçmiyor. O kadar pişman oldum ki. Bu kadar basit bir kutu olamaz, asla parasını hak eden bir ürün değil. Umarım müşteri memnuniyeti adına değişim yaparlar.

Fakat geçenlerde Galaxy Watch 4 Classic 46mm model saatimde ekran gölgelenme yaptı garantiye verdim herhangi bir değişim, onarım vb. Yapılmadı. Üzerine Kulaklığın kutusu bu şekilde olunca ve müşteri memnuniyeti adına hiçbir şey yapmadıklarını gördüğüm için bir daha Samsung alır mıyım? Şu an için cevabım; Hayır.

09 Mayıs 2023 16:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

10 Mayıs 2023 09:40

Merhaba, şikayet çözüm biriniz bana hala ulaşmadı.

11 Mayıs 2023 09:30

Arayacağız lafınıza inanmıyorum artık. Hala arayan soran yok. Benim için Samsung bitmiştir. Bundan sonra yapacağım alışverişlerimde Samsung ürünü almıyorum.

11 Mayıs 2023 13:25

Yaşadığım olayları tek tek buraya yazmaya devam edeceğim. 13:22'de genel merkezden aradılar fakat cihazı servis'e bırakmamı istediler. Servis inceledikten sonra duruma göre işlem yapılacağını söylediler. Şikayetimde söylediğim gibi Samsun/Atakum Samsung yetkili servisinden zaten şikayetçiyim. Benimle görüşen arkadaşın dediği gibi 13.05.2023'de cihazı servis'e bırakacağım. Kendisi de bu süreci takip edeceğini söyledi. Cihaz ve Samsung Servisi ile alakalı durumları gelişme oldukça yazacağım.

24 Mayıs 2023 11:41

20.05.2023 tarihinde, saat 12:49'da cihazı teslim ettim. Yapılan geri dönüşü buradan paylaşacağım.

25 Mayıs 2023 10:07

24.05.2023 tarihinde, 14:20'de cihazınızın onarımı yapılmıştır diye mesaj geldi. Bugün (25.05.2023) genel merkezi arayıp cihazın durumunu sordum ve bana dalga geçer gibi; Şarj soketi değiştirmişler ve yazılımı güncellemişler diye geri dönüş yaptı. Siz şaka mısınız? Dalga mı geçiyorsunuz? Kozmetikten dolayı verdiğim cihaz'a yazılım atarak kozmetik sorununu mu çözdünüz? Samsun/İlkadım'da bulunan servis çalışanını tebrik etmek lazım. Kozmetikten kaynaklı gelen ürüne yazılım atıp onarım yapılmıştır diye dönüş yapıyor. Bu ilk yaşadığım olay değil aynısı saatimde de yaşandı. Samsung'un teknik servislerini gözden geçirmesi lazım. İnsanlarla dalga geçiyorlar.

06 Haziran 2023 11:47

Samsung Buds 2 Pro Kulaklık Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği