Samsung Smart TV Yazısı Açılıp Kapanıyor

Garantisi bitmiş olan Samsung Smart TV'nin ekranı açılıp kapanıyor. Sadece Smart TV yazısını görüyoruz, lütfen bir çözüm istiyoruz. Bu şekilde sorun yaşayan varsa nasıl düzelttiğine dair bilgi verebilirse çok mutlu oluruz. Yardım istiyoruz. Garantisi süresi dolmuş olan #Samsung.

14 Mart 2024 15:50

Samsung UE55KU7350 model TV de Smart TV yazısı yanıp yanıp sönüyordu TV açılmıyordu servis gönderildi ana kart sorunlu denildi eve ana kart getirip denediler sorun gitmedi TV yi götürdüler 20 gün kadar oldu panel arızası denildi panel gelmedi dediler yeni model TV yi ücret karşılığında temin edilecek dediler 19 bin tl istendi fakat TV zaten 22 bin tl ayrıca 10 yıl parça garantisi olduğu için gelmeyen parça fiyatına yeni TV verilecek dediler 19 bin tl verdikten sonra ben yeni bir TV almayı bilmiyormuyum neden şeffaf davranılmıyor #Samsung

22 Ocak 2024 08:49 (Şikayetten 9 saat sonra)

Fatmanur
26 Ocak 2024 13:00

Çözüm merkezi iletişime geçmedi #Samsung

Cevdet
Benzer Şikayeti Var
27 Ocak 2024 13:21

Samsung Türkiye sadece satar, sonrasını servise yönlendirir. Samsung Türkiye'nin müşteri memnuniyeti diye bir derdi yoktur. Önce size yardımcı olmaya çalışacağız diyerek servis yönlendirecekler ve servis ücretini ödettirecekler. Sonra çözüm ekibinden birileri sizi arayıp olayı yumuşatacak ve garanti süresi bitmiş cümlesinin ardına sığınarak durumu kurtardıklarını sanacaklar. Çünkü aynı sorun benim başıma da geldi. Önce yardımcı olacağız diyerek günlerce oyaladı, sonra da servis ücretini ödettirdi bana, sonunda kronik ekran arızası olmasına rağmen 14.000 TL onarım ücreti istedi. Garanti süresi üzerinden fazla bir zaman geçmemesine rağmen, Garanti süresi bitmiş diyerek konuyu kapatmaya çalıştılar. Bunun kronik ekran arızası olduğunu bilmelerine rağmen bir türlü ücretsiz onarıma yanaşmadılar çünkü, bu ekran sorununun çok fazla olduğunu ve ücretsiz onarımın emsal oluşturacağını biliyorlar. Samsung markasını tercih ederek iyi bir seçim yaptığımı düşünmüştüm ancak yanılmışım. Samsung TV'erin genelinde arıza var.

Eki aç
24 Ocak 2024 20:44

Merhaba TV yi internete sürekli bağlı olarak mı kullandınız

Samsung TV Arızası Smart TV Yazıp Kapanıyor

Samsung televizyonumda durduk Smart TV yazdı ve kapandı. Başka bir işlem gerçekleşmiyor ne yapmam lazım? Neden böyle old...

Samsung TV Açılmıyor Açılıp Kapanıyor Kendisi

Samsung televizyonumuz açılmıyor. Açılıp hemen kapanıyor ve bu durum kendiliğinden tekrarlanıyor. Ekranda bir yazı belir...

Samsung TV Nin Kendi Kendine Açılıp Kapanma Sorunu

"Samsung büyük ve global bir firma olduğunu gösterdi garantisi bitmesine rağmen kronik sorunu ücretsiz bir şekilde çözüme kavuşturdu teşekkür ederim"

Tümünü Gör

Seda
Samsung TV SIkıntısı!

Samsung TVSIkıntısı!

Erkan
Samsung TV Kumandası Arızası.

Samsung TVKumandası Arızası.

Mesut