Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Sıfır Ayıplı Çamaşır Makinesi

07 Mart 2024 16:04

Samsung marka 1400 devir 9 kilo çamaşır makinesi aldım. İlk defa bu marka beyaz esya aldım. 6 ay önce aldığımdan beri sıkma yaparken takur tukur ses çıkartıyor. Ürünün hatta 10. Günü videosunu çektim 8 Eylül 2023 de devri yüksek diye olduğunu düşündüm. Servis çağırdım amortisörü bozuk dediler. Yani ürün geldiğimden beri bu şekilde çalışıyor. Daha önce çağırsaydın abla bizi dediler. Tamir edelim dediler ancak bu ürün bana ayıplı gelmiş ilk günden beri bu şekilde ürünün bire bir değişimini istiyorum. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum.

07 Mart 2024 16:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Mart 2024 15:26

Ayıplı ürün satıp tüketici kanununu hiçe saydılar talebimi red ettiler video ürünün 20. Günü nasıl çalıştığına aittir. Elimde kanıt olduğu halde koskoca dünya markası Samsung (öyle zannediyorduk ancak öyle olmadığını tecrübe ettik) ürününün arkasında durmuyor. Kesinlikle bu markayı evime bir daha almam. Hakkımı hukuki yollarla arayacağım.

Yorumlar (14)

Gamze

Instagram dan yazar mısınız detaylı konuşalım gamzegncaras

Dilek

Çok üzgünüm Instagram'ım yok maalesef. Bugün itibari ile Hepsiburada aradaki farkı sistemde bana kupon oluşturdu. Aynı ürünü almam sartı ile. Yani bire bir ayıpsız misli ile değişim oldu.

Oraya da başvuralı 5 ay oldu sonuç yok video gönderdiniz mi peki

Dilek

Video göndermedim kurula ama elimde video olduğunu başvurumda belirttim. Bir de servis fişinde amortisör hatası yazıyordu. Arıza demiyordu. Arıza sonradan olur hata fabrika kaynaklıdır. Bundan dolayı sanırım talebimi olumlu değerlendirdi. Kuruldegisim kararı verdi

Gamze

Dilek hanım süreci çözüme nasıl ulaştırdınız bana bilgi verir misiniz biz hala çözüme ulaşamadık

Dilek

Fatura ve servis fişiyle e devlet üzerinden Ticaret Bakanlığı Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunuyorsunuz konuyu onlar inceliyor süreç 3 ay sürüyor. Bana satılan ürünün ayıplı olduğuna karar verdiler. Ayıpsız misli ile değimine hizmetin yeniden görülmesine karar verildi. Ancak Hepsiburada'dan almıştım. Para iadesi yaptılar. Simdi kararı uygulatmaya çalışıyorum. Aradan 9 ay geçti makineyi alalı. Karar açıl ve net fakat Hepsiburada ve satıcısı kararı uygulamadı para iadesi yaptı. Kararı uygulatmaya çalışıyorum.

Gamze

Merhaba hala süreç devam mı ediyor bizde aynı saçmalıkla uğraşıyoruz da

Dilek

İyi günler ben Tüketici Hakem Heyeti'ne gittim. Ürünün ayıplı olduğu ayıpsız misli ile değişimi hizmetin yeniden görülmesi kararı verildi. Hepsiburada. Comdan almıştım ürünü. Fakat 9 ay öncesinin para iadesini yaptılar şimdi de kararı uygulamaları için uğraşıyorum.

Dilek

1 hafta önce Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Zaman kaybetmeden sizde başvurun. Daha önce Arçelik'te bana ayıplı buzdolabı satmıstı. Tüketici Mahkemesinde kazandım.

Yavuz

Samsung çamaşır makineleri Türk inşaat sektörünün yaptığı ev standartlarına uygun değilmiş. Bunu bugün konuştuğum yetkili Burak Bey söyledi. Yani diyorlar ki sen bu ülkede Samsung kullanırsan biz sana çözüm bulamayız. Ya da en az 5 kere tamir görürse aynı sebepten belki o zaman seni dinleriz. Makinanız kusurlu. Boyası akıyor paslanıyor kazanı ses çıkarıyor ve en önemlisi daha alalı 1 sene olmadı. Ve cevap şu 'Bu ülke Samsung kullanımına uygun değil.

Dilek

Bence de uygun değil benim ülkem kalitesiz ürünleri hak etmiyor. Her şeyin en iyisini hak ediyor.

Gamze

Cevap alabildiniz mi bizde aynı durumdayız da

Dilek

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Ürünün ayıpsız misli ile değişimi hizmetin yeniden görülmesi ve ayıplı ürünün evimden alınması kararı verildi. Bu süreç 3 aydan fazla sürdü. Hepsiburada. Com dan almıştım. Onlarda koştura koştura ayıplı ürünü evden aldılar. Kararı uygulamalarını makinenin ayıpsız yenisi ile değişimini istedim yani kararın uygulanmasını istedim. Onlarda bana 9 ay önceki fatura bedelini hesabıma yatırmışlar. Simdi de kararı uygulasınlar diye uğraşıyorum.

Dilek

Hala inceliyorlarmış hafta içi cevap vereceğiz dediler. Önce markanın talebi red etmesi lazım tüketici heyetine gitmek için bekliyorum. 20. Gün videosu var ürünün bende.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Aldı. Bozuk Geldi

Özlem
12 Haziran 2024 22:09
Samsung Çamaşır Makinesi Aldı. Bozuk Geldi
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Samsung WW90TA046AH Kusurlu Ürün

Fatih
02 Kasım 2023 22:57
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 22:49
Samsung Kategorileri