Abdurrahman sonuçtan çok memnun

Samsung Satış Sonrası Hayal Kırıklığı

Samsung Satış Sonrası Hayal Kırıklığı
25 Ocak 2024 16:23
Abdurrahman'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetin çözüldü istisnasis çözüm ekibi Fatma Hanım her gün arandım ilgi alakalarından dolayı teşekkür ediyorum”

Samsung marka buzdolabı RT46 serisinden bir buzdolabı aldım. Buzdolabımın normal garantisi sona erdi ancak 10 yıllık motor garantisi devam etmektedir. Dolabım arızalandı ve servis arıza kaydı oluşturdum. Garanti süresi sona erdiği için servis benden 500 TL bedel alarak buzdolabını servise götürmeden yerinde test etti. Arızanın müdahale edilerek onarılamayacağını belirtti ve merkeze konuyla ilgili kayıt oluşturacağını söyledi. Servis yaklaşık bir hafta sonra arayarak tamirin mümkün olmadığını bildirdi. Benden piyasa fiyatı 20 bin TL olan ürün için 16.500 TL ödeyerek değişim yapabileceklerini ifade etti. Ben satış sonrası zorunlu olarak sunulması gereken tamir hizmetini almak istediğimi, tahmini 2-3 bin TL ile giderilebilecek arıza için sağlam olan dolaba fahiş bir bedel ödemek istemediğimi belirttim. Samsung, Ticaret Bakanlığının yayımladığı yönetmelik hükümlerine göre, motor garantisi dahi bitmemiş ve öngörülen ekonomik ömrünü doldurmamış bu ürün için satış sonrası hizmetini yerine getirmedi. Tüketici kanununa uymayarak bizi mağdur etti. Konuyla ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Bu tutum, Samsung gibi uluslararası bir markaya yakışmadı. Bundan sonra Samsung ürünleri alırken, satış sonrası hizmetlerinde yaşadığım bu hayal kırıklığını dikkate alacağım.

25 Ocak 2024 18:39 (Şikayetten 2 saat sonra)

26 Ocak 2024 23:54

İletişim bilgileri istendi ama ne arayan var ne soran bakalım ne zaman dönecekler

06 Şubat 2024 21:41

Uzun görüşmeler sonunda anlaşıldı firmayla şikayetimi geri çektim mağduriyetim bitirilecek

15 Şubat 2024 10:26

Gürel sonuçtan çok memnun

Gürel
18 Mart 2024 19:11
"Sorunumu giderdiğiniz için teşekkür ederim"
Zekeriya sonuçtan çok memnun

Zekeriya
20 Mart 2024 13:21
"Ürün yenisi ile değiştirildi. Teşekkürler..."

Garanti Sonrası Buzdolabı Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği

Erdoğan
26 Temmuz 00:49
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
16 Nisan 17:04