Samsung QLED TV Ekran Arızası Ve Garanti Sorunu

Samsung QLED TV Ekran Arızası Ve Garanti Sorunu
07 Mayıs 2024 23:16

26.08.2020 yılında, 10 yıl ekran garantisi olması sebebiyle, benzerlerinden 2.3 kat fazla para ödeyerek Samsung QLED televizyon satın aldım. Satıcı, bu televizyonun ekran arızasına karşı 10 yıllık garantisi olduğunu belirtti. Samsung markasına güvenerek bu ürünü tercih ettim. Birkaç gün önce ekranın yarısında renk koyulaşması meydana geldi. Samsung yetkili servisini çağırdım. Servis çalışanı, üç buçuk yıllık televizyonumda LED arızası olduğunu, garanti kapsamında olmadığını ve 6,700 lira karşılığında tamir edebileceğini söyledi. Ayrıca 500 lira servis ücreti talep etti. Bahsi geçen televizyon şu an 40.000 lira civarında. 40.000 liralık Samsung televizyonum sebepsiz yere ekran arızası verdi, 10 yıl garanti iddialarına rağmen ücret talep edildi. Samsung markası, ürünün arkasında durmadı ve LED değişimini gerçekleştirecek ticari ahlaka sahip olmadığını gösterdi. İzmir Hilltown Samsung mağazasından satın aldığım QE55Q70TATXTK model televizyonun 10 yıl ekran garantisi olduğu söylenmişti. 2022 yılından itibaren bu garantiyi vermediklerini ve çok övülen QLED teknolojisinin beklentileri karşılamadığını belirtmek isterim. Artık Samsung marka hiçbir ürün satın almayacağım.

Güngör
Güngör

Aynı sorun bugün bizim televizyonda da başladı. Modeline ve ekran boyutuna varana kadar aynı televizyon. Sağ kısım aynı şekilde koyulaştı. Servis kaydı açtırdım. Bakalım bana ne diyecekler.

Aynı sorun bende de var

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
14 Mart 2025 14:37
Samsung QLED Televizyonumun Beklenmedik Ekran Arızası
Samsung QLED Televizyonumun Beklenmedik Ekran Arızası
Emir sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2025 17:28
samsung-qled-tv-ekraninda-tekrarlayan-ariza-ve-garanti-belirsizligi-2.jpg
Eray sonuçtan çok memnun

29 Eylül 2023 12:59
"Biraz efor harcadıktan sonra da olsa müşteri temsilcimiz Esra hanım gerekli çalışmaları yaparak sorunumuzu çözdü. Samsung ailesine ve Esra hanıma teşekkür ederim."
samsung-qled-garanti-aldatmacasi-1.pdf

Samsung Kategorileri