Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Q60R Televizyon Panel Arızası

06 Mart 2024 18:30

29.08.2019 tarihinde kurulumu yapılan Samsung QE55Q60RATXTK model televizyonumuzun ekranı aniden karardı ve görüntü kayboldu. Servis çağırdık ve panelin değişmesi gerektiği, maliyetinin ise 11.250 TL olduğu belirtildi. Herhangi bir işlem yapılmamasına rağmen 500 TL servis ücreti ödendi. Üretim kaynaklı bir sorun olduğu halde bu ücretin talep edilmesi kabul edilemez. Samsung markasına güvenerek bu televizyonu tercih etmiştik; ancak yanılmışız. Benzer sorunları yaşayan diğer tüketicilerin panellerinin ücretsiz olarak değiştirildiğini öğrendim. Ben de televizyonumun panelinin ücretsiz olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne (THH) başvuracağımı bildiriyorum. Kusurumuz yalnızca, yüksek bir maliyetle Samsung marka televizyon satın almış olmamızdır.

07 Mart 2024 11:01 (Şikayetten 16 saat sonra)

10 Mart 2024 09:51

Samsung tarafından arandım. Bana 11250₺ yerine %50 indirim ile 5625₺ye onarılabileceği söylendi. Madem öyle niye ilk başta bu kadar yüksek fiyat çekiyorsunuz? Ya kabul ederse diye insanları yolmanın hiçbir anlamı yok. Normalde ücretsiz değişi olması lazım iken, mecburen kabul etmek zorunda kaldım bu fiyatı. Bir daha Samsung markasının yanından bile geçmeyeceğim. Buradan bütün tüketicilere sözüm şudur ki ilk verilen fiyat teklifini asla kabul etmeyiniz!

Özgün
14 Mayıs 2024 15:46

Bülent
07 Eylül 2023 20:38
Rüştü sonuçtan çok memnun

Rüştü
07 Ağustos 2024 14:31
"Samsung firmasına teşekkür ederim, ürünümle ilgili gerekli aksiyon alınıp ücretsiz tamiri yapıldı."
Gazi sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 21:50
Samsung TV Panel Arızası