Özlem sonuçtan çok memnun

Samsung Pahalılığı Yüzünden Yaşadığımız Zorluklar

Samsung Pahalılığı Yüzünden Yaşadığımız Zorluklar
20 Aralık 2023 12:41
Özlem'in Teşekkür Mesajı
“Öncelikle Cihan bey'e çok çok çok teşekkür ederim, nezaketi ayrı mutlu etti bir de işin üstünde duruşu ve iş bitiriciliği sayesinde şu an makineme kavuştum. Seneye kurutma makinesi de alacağım kesinlikle Samsung olacak oda ❤”

Samsung marka çamaşır makinem çalışırken birden hata verdi. Ddc hata kodu yazıyordu, ben de internetten araştırdım; kapağında arıza olabileceği yazıyordu. Neyse, iyice araştırdım, sonrasında Samsung yetkili servisini aradım, hata kodunu söyledim, 'Kapak hatası olabilir' dedim, karşımdaki hanımefendi de 'Servis gelip görmesi lazım' dedi. 'İyi, peki' dedik, yetkili servis geldi, gözüyle baktı, 'Kapak hatası veriyor. Komple kapağın değişmesi lazım.' diyerek 350 TL servis ücreti aldı. Kapak değişimi için 4500 TL istedi. Çok yüksek bir rakam, 'Tamiri olmaz mı?' dedim, elinin ucuyla düğmelere baktı, 'Olmaz, dijital kapak' dedi, gitti. Ddc hata kodunu zaten ben de internetten öğrendim. Bunun için neden 350 TL veriyorum? Bir kontrol etmeden neden tamir olamayacağını söylüyorsunuz? Yazıklar olsun.

20 Aralık 2023 12:57 (Şikayetten 15 dakika sonra)

29 Aralık 2023 18:49

Orhan sonuçtan çok memnun

Samsung Çamaşır Makinesi Kapak Arızası

Orhan
07 Eylül 2024 11:30
"Öncelikle gerçek fiyatına yakın yapılan fiyat indirimi için teşekkürler, ama en önemlisi bu kadar kısa zamanda çözümlenmesi firmanın müşterisine verdiği önemden kaynaklanıyor, teşekkürler Samsung ailesine 🌷👏👏👏"
Samsung Çamaşır Makinesi Kapak Arızası

Merve