Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Ocak Patlama Ve Yüzeyin Erimesi İçin Sorumluluk Kabul Etmiyor!

Doğukan
05 Nisan 2024 16:28

Samsung nz64b5067yy/u1 markalı ürünüm, iki haftalıkken ve üzerinde indüksiyona uygun emaye kaplı bir tencereyle yemek pişirirken patladı. Bunun sonucunda yemek saçıldığı için çalışmayı reddeden dokunmatik ekranı silip ocağı kapatana kadar, ocağın yüzeyindeki cam eridi ve yüzeyde erime kaynaklı bir oyuk oluştu. Seramik yüzeyin 1750 dereceden başlayan sıcaklıklarla eridiğini çağrı merkezindeki arkadaşlara anlatmama rağmen, ürünün kullanıcı hatası ile bu hale geldiğini ve cam değişimi için 17 bin küsur lira talep ettiklerini bildirdiler. Kırılma değil, erime söz konusu. Seramik indüksiyon ocağın 1750 dereceye nasıl ulaştığını, hadi ulaştı diyelim, ısı sensörünün neden devreye girip ocağı kapatmadığını merak ediyorum. Seramik yüzeyin üretiminde içerisinde ferromanyetik bir kontaminasyon (üretimde seramik yüzeyin içine istenmeden giren demir gibi parçacıklar) veya eridiğinde/yandığında gaz açığa çıkaran çeşitli kontaminasyonların bulunması mümkündür ve çok küçük bir alanı kapladığı için kalite kontrol taramalarında görünmeyebilir. Böyle bir olasılık varken ve herhangi bir çaba gösterilip bu olasılık çürütülmemişken, neden ve ne hakla otomatik olarak müşteriye fatura kesiliyor? Patlamaya bunun sebep olabileceğini belirttiğimde, iddialarıma cevap veremeyip, 'üstüne şeker dökmüşsünüzdür' şeklindeki asılsız iddiayı üç yüzüncü kez tekrarlıyorlar. Ucuz bir ürün almış olsam bu durumu daha kolay kabullenebilirdim, ancak aldığımız ürünler piyasanın en kaliteli ürünlerinden.
Bir daha Samsung markasının, 25 bin lira gibi bir fiyata ocak satabilecek insan bulup bulamayacağını merak ediyorum. Samsung, ayıplı malı için bile sorumluluk kabul etmiyor ve kalifiye olmadığı çok açık olan bir 'ürün mühendisi' keyfi yargılarda bulunuyor. Müşteri hizmetleri'nden i**** bey'in iyi yaklaşımı için teşekkür ederim, ancak genel olarak vasat bir hizmet, ürünlerini tanımayan bir şirket, çalışanlarına eğitim vermeyen bir yönetim ve müşteri memnuniyetini düşünmeyen, kısa vizyonlu bir zihniyetle karşı karşıyayız. Telefonumdan fırınıma, fırınımdan ocağıma kadar tüm ürünlerim Samsung markaydı. Artık olmayacak.

Selami
Selami

Öncelikle yaşamış olduğunuz bu durum için üzüldüğümü belirterek bir de teşekkür etmek istiyorum. Umarım daha çok insana bu mesajınız ulaşır. Tam almaya karar vermiştim ki Samsung'un buraya cevap bile vermemesi ve sizinle bu sayfadan bile ilgilenmemesi beni hayal kırıklığına sevk etti. Üzülerek almaktan vazgeçiyorum. Samsung belki iyi olabilir ancak bizim mantıkla yönetilen şirketler hep sorun çıkaran taraf oluyorlar bununla bile Samsung ilgilenmiyorsa boşverdim gitsin kime satarsa satsınlar. Şu an çok üzgünüm.

Murat
Murat

Samsung sattığı hiçbir ürünün arkasında olmayan bir markanın adıdır Evimin kapısından hiçbir Samsung giremez Bulaşık Makinesi aldım bir kere kullanamaz mi insan En son çöp oldu

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Garanti Kapsamında Olması Gereken Ocak Camı Patladı, Ücretsiz Değişim Talebimiz Karşılanmadı

28 Ağustos 2025 13:24
samsung-garanti-kapsaminda-olmasi-gereken-ocak-cami-patladi-ucretsiz-degisim-talebimiz-karsilanmadi-5.jpg
Kübranur sonuçtan hiç memnun değil

Kübranur
20 Mart 2024 17:10
Samsung Ve Müşteri Hizmetleri Memnuniyetsizliği!
Güler sonuçtan hiç memnun değil

Güler
09 Temmuz 2025 20:11