Ali sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 22:42

MediaMarkt'tan 05.01.2023 tarihinde Samsung Q990C model soundbar aldım. Alırken Buyaka MediaMarkt'ta ilgili reyondaki Samsung'a bağlı çalışan sözde yetkili F**** Bey isimli kişi bana fiyatın 26000 TL olduğunu ve ayrıca 3000 TL'lik Paracard hediyesi kampanyasının olduğunu birkaç defa sormama karşın teyit etti. Ürünü bu şartlarla almaya karar verdim ve aldım. Ertesi gün, yani bugün, Samsung servisinden kurulum için gelmelerini tüm gün bekledik. Geldiklerinde cihazı kurup Paracard zarflarını verdiler ve Samsung'u arayarak kampanya kaydına ait son işlemi form doldurarak yapmamı söyleyerek ayrıldılar. Samsung'u aradığımda ürün kampanyasının ayın 2'sinde bittiğini ve işlemin yapılamayacağını söylediler. Markanın mağduru olmama rağmen ve MediaMarkt'taki kendi çalışanlarının hatası olduğunu söylememe karşın marka, müşteri memnuniyetini hiçe sayan bir tavırla beni geri çevirdi. MediaMarkt'a ürünü paketleyip geri götürdüğümde ise kaybettiğim zaman ve memnuniyetsizliğimi telafi edecek en ufak bir tavır veya çözüm sunulmadı. Bu kabul edilemez ticaret sonucunda hem zamanımdan hem de alacağım ürünün faydasından mahrum bırakıldım. Personel F**** Bey, ürünü satmak için yalan söylemeyi göze alacak kadar sorumsuz davranmış ve daha kötüsü Samsung gibi bir firma, kendi çalışanının sorumluluğunu üstlenemeyecek kadar düşük kalitede bir şirket çıktı maalesef. Bu durumda uğradığım manevi zararın karşılanmasını talep ediyorum.

08 Ocak 2024 09:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Alper

Samsung Q990C Soundbar Alımında Sorun Yaşıyorum
Gürsel sonuçtan çok memnun

Gürsel
13 Şubat 2024 17:52
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Alperen
29 Kasım 2023 16:04