Samsung Marka Televizyondan Kapalı Haldeyken Gelen Siren Sesi

D. Şahin
19 Aralık 2023 00:17

Samsung markalı 65 inç 8K QE65QN700BTXTK model ve 0K373HHW1000068 seri numaralı televizyonu Mart ayında Vatan Bilgisayar'dan satın aldık. Fatura No. SOG2023000017779. Satın almış olduğumuz televizyon ile ilgili sorun yaşamaktayız. Televizyonumuz kapalı durumdayken (fişe takılı halde daha çalıştırılmadan) siren sesi benzeri sürekli devam eden ve kesilmeyen rahatsız edici bir ses üretmektedir. Televizyonu fişe taktığımızda daha açmadan yaklaşık iki dakika sonra tık sesinin ardından siren sesi benzeri bir ses başlamaktadır. Fişten çekene kadar devam etmektedir. Televizyonumuzu kuran Samsung servisine bu durumu telefon ile sorduğumuzda, soğutma sesi olabileceği söylenmiştir. Fakat televizyon daha hiç açılmadan, gün içinde kullanılmasa dahi fişe takılır takılmaz, tık sesinden sonra bu ses başlamakta, fişten çekene kadar devam etmektedir. Teknik servise bu sesten rahatsız olduğumuzu, gelip bakmaları gerektiğini belirterek teknik servisi çağırmamız ile gelen teknik personel, tık sesinden sonra gelen sesin soğutma sesine benzemediğini, video kaydı alarak kendi merkezini arayarak bildirmiştir. Bize mesaj yoluyla iletilen servis fişinde cihazın normal olduğu yazmaktadır. Ancak sorunumuz halen devam etmektedir. Son model, markasına güvendiğimiz, çok para vererek aldığımız televizyonumuzun böyle rahatsız edici bir hale dönüşmesi bizi çok üzmüştür. Samsung tarafından çözüm üretilmeyeceği düşüncesiyle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup yasal süreci başlatacağız.

19 Aralık 2023 08:39 (Şikayetten 8 saat sonra)

Suat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Açıldığında Sinyal Yok Hatası Ve Servisle Çözümsüzlük

19 Haziran 2025 15:24
Duygu sonuçtan çok memnun

Duygu
15 Ekim 2024 00:23
"Samsung TV'nin bu şekilde bozulmasını hiç beklemiyordum ama iyi bir firma olduğunu gösterip TV'nin ekranını değiştirdiler teşekkür ederiz"
Samsung TV'nin Kronik Sorunları Ve Hayal Kırıklığı
Samsung TV'nin Kronik Sorunları Ve Hayal Kırıklığı
Ali sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 11:42
Samsung Oled Televizyon Bozuk Çıktı Muhatap Bulamıyorum