Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 22:06

Merhabalar,
Öncelikle Samsung'un bu deneyimimde kötü bir servis ağının olduğunu görmüş oldum. Cihaz aldığım günden bugüne problemli. Ses sorunu, grafik problemleri donma sorunları ve daha nicesi.
Ürünü 16.10.2023 tarihinde satın aldım yanında aynı marka soundbar ile birlikte. İlk başlarda online film uygulamalarında hali hazırda film-sizi izlerken durdurup lavaboya veya mutfağa vb. Ayrılıp tekrar gelip başlattığımda donmalarla başladı ve bu sorunu TV fişini çekip takmadan çözemedik. Buna eşlik eden sorun ise ses problemiydi. Ses gidiyor ve TV fişini söküp takana dek gelmiyor ve aynı zamanda ses seviyesi belirten sayılar kayboluyor ekrandan ses artırıp azaltırken. Bunu arıza olarak bildirdim ve yazılım güncellemesi yaptı teknik ekip gitti ama sorun düzelmedi. Tekrar servis talebinde bulundum ve ana kart değişimi yaptılar gelip. Ana kart değişimi sonrasında ise arızalar çoğaldı. Grafik problemleri arttı, kasmalar çoğaldı, ekranda zikzak şekiller belirmeye başladı, donmalar arttı. Menüler çalışmaz hale geldi mesela cihaz bakımı çalışmamaya başladı, internet dizi uygulamalarını zaten hiç açamadık değişim sonrasında. En kötüsü takılan ana kartın modeli vs cihaz bilgilerinde görünmemekte. Yanlış bir kart takılmış olması olası bir durum. Cihaza bağlanmak istedim PC ile ve PC'de görünmesi gereken TV ismi Samsung***** olması gerekirken Tizen Device olarak görünmeye başladı. Tabi biz bağlanmaya çalışırken saatlerce Samsung isminde TV aradığımız için bu ismi kaale almamıştık ki meğer bu isimmiş TV ismimiz. Neyse.
Tüm bunları Samsung'a belirtmeme rağmen hala problem olmadığına karar verdiler nasıl bir müşteri memnuniyet misyonları varsa. Ayıp...
Sizler de ekleyecek olduğum görüntü ve videolarda bu problemleri gözlemleyebilirsiniz.
Çok fazla görsel yüklenemiyor.
Samsung pişmanlıktır.

12 Mart 2024 21:50

Ek görsellerim

12 Mart 2024 21:54

Ek görsellerim 2

13 Mart 2024 10:04 (Şikayetten 11 saat sonra)

13 Mart 2024 10:12

Öncelikle sizi tercih ettiğimiz için o kadar pişmanız ki. Aldığımız TV fiyatına şu an iade istesem TV falan alamayacağız, sizin ve teknik ekibinizin de bu sorunu çözebilecek kabiliyeti yok. Bakalım göreceğiz nasıl sonuçlanacak.

22 Mayıs 2024 13:29

Ürünüm yenisi ile değiştirildi fakat bu değişim son kez olarak belirtildi. Herhangi bir durumda tekrar eden arıza ortaya çıkarsa böyle bir şansımızın olmadığını belirtti Samsung. Yani Samsung kendi ürününün arkasında durmayan bir firma

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
16 Mayıs 2024 16:19
Kronik Samsung QLED TV Problemi
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
22 Eylül 2024 23:50
Samsung TV İle Yaşadığım Uzun Süreli Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı
Sermin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung QLED Televizyon Ana Kart Yanması

Sermin
24 Nisan 2024 11:32

Şenol
05 Ağustos 2023 19:42
Samsung Televizyon Değişim Ayıbı
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Mutlu
10 Ekim 2023 11:55