Selcan sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 00:48

Yaklaşık 4 hafta önce Evkur'dan aldığımız Samsung klimayı Bergama Samsung Yetkili servis ekipleri 3 hafta sonra zorla iteleye iteleye montaj için geldiler o da ben buraya şikayet oluşturunca. Cuma günü montaj oldu pazar günü onarım talebi kaydı oluşturdum 444 7 711 numaralı hatta. Çünkü klimanın iç üniteden dış üniteye giden borusundan ve dış üniteden insanı uyutmayan tiz cılız aşırı rahatsız edici gaz kaçağı gibi ses geliyor ve 18000'lik klima olmasına rağmen yeteri kadar ısıtmıyor diye. Biz bu klimayı sessiz diye aldık çünkü. Pazar talep oluşturdum pazartesi gelen takip koduyla kontrol edince onarım talebinin reddedildiğini gördüm ne bir arama ne bir mesaj ne bir sebep sunulmadan. Dün tekrar aynı numarayı arayıp tekrar onarım talebi oluşturdum bugün yine takip koduyla girip baktım ve ne göreyim yine onarım talebim reddedilmiş bir sebep gerekçe gösterilmeden ve ne bir mesaj ne bir arama almadan. Şimdi soruyorum size Samsung yetkilileri ben müşteriyim çocuğumun rızkından kesip o üşümesin diye size güvenip sizden ürün aldım ama arıza talebimi sürekli reddediyorsunuz amacınız nedir acaba? Aldığınız para böyle helal olacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Benim bu sorunumu çözmeyecekseniz eğer CİMER'e Tüketici Hakları'na nereye şikayet etmem gerekiyorsa oralara şikayette bulunup haklarımı savunacağım benden bu kadar.

08 Aralık 2023 02:46
Samsung Klima Arıza Kaydımın Reddedilip Düzgün Hizmet Verilmemesi!

Sizi arayacağız vs diyerek beni arama zahmetine de hiç girmenize gerek yok, çünkü beni arayarak sorunu düzeltemezsiniz. Ben iki kez arıza kaydı oluşturdum iki kez reddedildi niye? Niyesi yok çünkü Samsung'un canı öyle istemiş. Ses giderek artıyor gaz kaçırır gibi yüksek bir ses geliyor biz cuma gününden beri bu sesten uyuyamıyoruz ve de tedirginiz. Eğer bir patlama vs bir şey olursa buraya da yazıyorum başımıza bir şey gelirse sorumlusu Samsung'tur. Bergama yetkili servis elemanları gelmeyince Bergama da klimadan anlayan kim varsa sordum soruşturdum niye gelir bu ses diye. İç ünite ile dış ünite arasındaki bakır borunun havşa aparatı diye bir aparat ile bükülmesi yoksa çapta daralma olup ses ve gaz sıkışması sorunlarına yol açacağını öğrendim. Bize gelen servis yetkilileri o boruyu aparat falan ile değil vura vura büktüler. Madem işi bilmiyorsunuz bırakın bu işi bilenler yapsın para için insanların hakkına girmeye hakkınız yok. Gerekli yerlere de aynen bu sekil şikayetlerimi ileteceğim ve bundan sonra Samsung'dan klima almak isteyenlere bu durumu aynen anlatıp vazgeçireceğim bizim başımız ağrıdı başkalarının ki de ağrımasın.

08 Aralık 2023 08:56 (Şikayetten 8 saat sonra)

09 Aralık 2023 12:01

Eşimi arıyormuşsunuz kendisi çalıştığı için duymamış aramayı beni ararsanız daha iyi olur benim numaram kayıtlı burada

18 Aralık 2023 17:52

Klima patlama aşamasına geldi gaz kaçırıyor Allah aşkına ölmemizi mi bekliyorsunuz servis yollamak için sizi CİMER'e şikayet ediyorum şu an

Elahe
10 Haziran 2024 13:13
Samsung Klima Kurulumu Sorunu
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

İlayda
31 Temmuz 2023 23:51
Samsung (Klima Kurulum) Yetkili Servis Yetersizliği

Tağmaç
25 Temmuz 2024 18:48
Samsung Servis Ve Garanti Sürecinde Yaşadığım Sorunlar
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
25 Kasım 2024 19:18
Tuğba sonuçtan memnun değil

Tuğba
30 Temmuz 2024 11:14
Samsung Klima Kurulumunda Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunları!

Samsung Kategorileri