Samsung Kalitesizliğini Taçlandırması Olayı Hakkındaki Deneyimim

24 Ekim 2024 10:30
24 Ekim 2024 11:31 (Şikayetten 1 saat sonra)

30 Ekim 2024 12:14

Servis değişimi onayladı ama konu ile ilgilenen Samsung müşteri hizmetlerine ulaşmak artık eziyet halinde isim isteniyor kimse kaydı göremiyor tekrar talep açılıyor yani bıktım usandım herbirinizin ismini not alsam yer kalmazdı değişim onaylanmış ne zaman gelecek bir cevap acil diye not alınıyor acillikten gına geldi nerede monitor bu sorunun cevabini Samsung bilmiyor

31 Ekim 2024 17:51

13.13 te aradım H*** Bey size bugün mutlaka dönüş yapıyor olacağım (her gün bu konuşmalar sıradan hale geldi) 17.40 da arıyorum başka birisi Halil Bey e mail atıyorum konunun aciliyetini belirten, bu artık normal konuşmamız. Acil derken bekle isin ne demek. Yeter Samsung yeter

02 Kasım 2024 22:19

Süreç aynen devam ediyor cuma günü servisin onayını Samsung yeni onayladı simdi stok kontrolü kısmi başladı bugün (cumartesi) stok kontrolü yapılamıyormuş ya sorarlar adama yapay zekayi millete saatte bile yutturan Samsung nasıl oluyor da stok kontrolü yapamıyor ;) bekliyoruz yani rezil eden süreç ve rezil ürün adama neler yapar iyice kavrıyoruz bir laptop parasına monitor alırsan helede Samsung alırsan bunların hepsini hakediyorsundur

05 Kasım 2024 12:16

Çözüm merkezinden her gün yeni biri ilgileniyor ayağına her gün oyalıyorlar her gün günde 2 3 defa arıyorum her gün cevap bekleniyor her gün stok kontrolü başka bir şey yok çözüm yok malları ayıplı ürün

13 Kasım 2024 11:22

Bugün kasim 13 Samsung ne para iadesi yapıyor ne yeni monitor veriyor. Kayıtlarım sürekli kapatılıyor

Garanti Kapsamında Kargo Ücretinin Tüketiciye Yansıtılması Sorunu

Mithat
03 Temmuz 2025 17:47
Nurullah sonuçtan çok memnun

Nurullah
27 Haziran 2025 10:32
"Samsung Başakşehir Merkez servisten o****bey e ilgisi ve yardımları için çok teşekkür ediyorum"
Samsung 32 İnç Oyun Monitöründe Beklenmedik Ekran Problemi Ve Servis Süreci Hayal Kırıklığı
samsung-32-inc-oyun-monitorunde-beklenmedik-ekran-problemi-ve-servis-sureci-hayal-kirikligi-2.jpg
samsung-32-inc-oyun-monitorunde-beklenmedik-ekran-problemi-ve-servis-sureci-hayal-kirikligi-1.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Odyssey G7 Monitörümde Sürekli Bağlantı Ve Görüntü Sorunları Yaşıyorum!

21 Aralık 2025 15:26
Samsung Odyssey G7 Monitörümde Sürekli Bağlantı Ve Görüntü Sorunları Yaşıyorum!
samsung-odyssey-g7-monitorumde-surekli-baglanti-ve-goruntu-sorunlari-yasiyorum-1.jpg

Samsung Kategorileri