Samsung HW-Q800D Soundbar Kendiliğinden Son Sese Geliyor.

Melih
20 Eylül 2024 17:47

20.08.2024 tarihinde almış olduğum Samsung HW-Q800D model soundbar cihazım kendi kendine sesi 100'e çıkıyor. Daha alalı 1 ay bile olmadı. Kurulumun Samsung tarafından yapılması gerekiyormuş fakat böyle bir bilgi verilmedi ki bu durumda neden içindeki kitapçıkta kurulum anlatılıyor? Henüz 1 ay olmayan cihazım için 4 gün sonraya randevu verilerek servis yönlendiriliyor ve eğer sizden kaynaklıysa ücret yansıtılır, eğer garanti belgesi yoksa ücret yansıtılır gibi peşinen ücrete yönlendiriliyor. Ben cihazın kodlarına girip sesi otomatik sürekli 100 yap diyecek halim bulunmuyor. Resetleme işlemi de yapmış olmama rağmen sorunum düzelmedi.

21 Eylül 2024 09:04 (Şikayetten 15 saat sonra)

24 Eylül 2024 10:06

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Samsung Soundbar Servis Sorunu

Murat
27 Şubat 19:30
Emre sonuçtan memnun değil

Samsung Soundbar Subwoofer Sorunu Ve Yetersiz Teknik Destek

10 Ocak 15:59
Mehmet sonuçtan çok memnun

19 Eylül 2023 16:59
Ferit sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Sound Bar'da Sürekli Ses Kesintisi Sorunu

Ferit