Ferit sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Sound Bar'da Sürekli Ses Kesintisi Sorunu

Ferit
01 Kasım 2024 14:44

03.10.2024 tarihinde Hepsiburada'dan Samsung HW-Q800D Model sound bar aldım. Gelen ürünü teknik servis kurdu ve gitti. Fakat kurulduğu günden beri HDMI bağlantısında sürekli ses kesilmeleri olduğunu belirtip teknik servisle resetleme işlemi vs denedik fakat hiçbir şekilde sorun giderilemedi. Sorun anında video çekmemi istediler seri numarası da çıkacak şekilde bunu da kendilerine ilettim. Hiçbir şekilde olumlu bir dönüş sağlanmadı. Cihazın acilen değişimini istemekteyim. Samsung firmasının tüm ürünlerinden memnun olmama rağmen bu yaşadığım mağduriyetten dolayı bir takım şeyleri sorgular oldum. Samsung gibi bir firmadan beklemezdim. Lütfen bu mağduriyetimi giderin.

01 Kasım 2024 15:32 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Samsung Q Symphony Özelliği Çalışmıyor, Müşteri Hizmetleri İlgisiz Kaldı

Zekeriya
26 Temmuz 2025 16:36

Soundbar Bağlantı Sorunu Çözümsüz Kaldı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Volkan
12 Ağustos 2025 16:07
Mustafa sonuçtan çok memnun

23 Kasım 2024 00:40
"Merhaba, öncelikle sorunumu çözdüğünüz için çok teşekkür ederim. Çözüm aşaması çok uzun sürmüş olsa da en sonunda sorunum istediğim şekilde çözüldü. Bu süreçte beni her gün arayarak bilgilendiren Gül hanım'a ve Samsun'da bulunan Samsung Yetkili Servisinde görevli olan Teknisyen Orhan beye çok teşekkür ederim. Çok ilgilendiler ve markaya olan güvenimi yükselttiler. Firmanıza teşekkür ederim."
Emre sonuçtan memnun değil

Samsung Soundbar Subwoofer Sorunu Ve Yetersiz Teknik Destek

10 Ocak 2025 15:59

Samsung Soundbar Hdmı Arızası Ve Garanti Kapsamında Servis Desteği Alamadım

Aykan
26 Haziran 2025 16:39
samsung-soundbar-hdmi-arizasi-ve-garanti-kapsaminda-servis-destegi-alamadim-2.jpg
samsung-soundbar-hdmi-arizasi-ve-garanti-kapsaminda-servis-destegi-alamadim-1.jpg

Samsung Kategorileri