Samsung Hatalı Ve Bozuk TV Satıyor!

Samsung Hatalı Ve Bozuk TV Satıyor!
Malik
24 Temmuz 2024 20:33

Samsung hatalı ve bozuk televizyon sattı! Hepsiburada üzerinden nisan ayında Samsung 65q70c model televizyon satın alma gafletinde bulundum. 55 bin tl para verdiğim televizyonun sadece iki ay sonra ekranda piksel hataları belirdi. Durumu bildirmek ve mağduriyetimin giderilmesi için müşteri hizmetlerine bağlandığımda, ki bağlanmak saatler sürüyor, teknik personelin geleceği ve ilgileneceği şeklinde dönüş yapıldı.

Gelen teknik ekip "evet ekrandaki hata panel sisteminden, hem panelin hem de anakartın değişmesi lazım, üretici hatası" dedi ve kumandayı bozup gitti. Henüz iki aylık 55 bin liralık Samsung televizyon nasıl bozulur? Ana kart ve paneli değişen televizyondan ne hayır gelir? Yine saatler sonra müşteri hizmetlerinden birine ulaştığımızda durumu saatlerce anlattık ve sıfırıyla değişimini talep ettik.

"aldığınız televizyon stokta yok, stoğa girince haber veririz" şeklinde dönüş aldık.
Bir aydır ne gelen var ne giden. 55 bin lira para verdiğimiz televizyonu hatalı ekranı ve bozuk anakartı ile bozuk kumandasıyla birlikte hala Samsung'dan haber bekliyoruz.

Samsung'un sözde marka güvenirliğinde aldanıp aynı mağduriyeti yaşamamanız adına bu şikayeti yapıyorum. Umarım televizyon almak isteyenler şikayetimi görür ve tercihleri üzerine bir kez daha düşünürler. Bozuk ve hatalı televizyon satışı yapmaları yetmezmiş gibi üstelik çok kötü bir müşteri memnuniyeti anlayışları var. Müşteri hizmetlerine bağlanmak saatleriniz alıyor ve bunu her seferinde tekrar yapmanız gerekiyor.

Kimse sizin sorununuzla ilgilenmiyor, bir an önce telefonu kapatmak derdindeler. Hiçbir çözüm önerisi sunmadıkları gibi evinize gelip zaten hatalı ve bozuk olan televizyona daha fazla hasar verip gidiyorlar. Kumandayı bozan sözde teknik ekip "zaten sıfırını verirler abi" sözleriyle adeta bizimle dalga geçti.

Çevremdeki herkesin Samsung ürünlerini almamaları için ikna çabası içerisindeyim. Umarım buradan Samsung'dan televizyon almak üzere olan arkadaşlar yaşadığım mağduriyeti göz önünde bulundurarak tercihlerini bir daha gözden geçirir. Samsung pişmanlıktır!

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 65QN700C 8K TV Değişimi Hakkında Yaşatılan Sorunlar

Ümit
13 Şubat 2024 17:51

Sabahattin
06 Aralık 2023 16:26
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Oğuzhan
04 Ocak 2024 11:42
"Şikayetim ücretsiz bir şekilde giderildi. Samsung yeterince hızlıydı ellerinden geleni yaptılar. Teşekkürler Samsung"
Mert sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 16:16
Samsung Yeni QLED TV'de Yaşanan Kusur Ve Değişim Beklentisi
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
07 Ağustos 18:24