Samsung Hata Kabul Etmiyor, Tambur Vurması Lekeler Çıkmıyor Ama Normal

2 Ağustos 2024 08:50

Samsung servisi çok sıkıntı müşteri v sürekli hatalı makineler harika. Firma da kusur kabul etmiyor Servis ne diyorsa o. Daha önce de buradan yazdım çözüm bile sunulmadı Ama görün durum bu çarşaf veya iki ulama yıkayamam makinede devirsiz yük atıyorum mu şşşş... Zahmet edip firma bir aramadı bile servisleri arayıp gelme parası istedi bir şey olmadığı için ücret alırmış.

14 Haziran 2024 15:56

Geldiği günden bu yana sesi git gide arttı kapak tak tak tak vuruyor ikinci videoda daha ilk durulamada kapağı itekliyor sanki biri içeriden yıkarken kapağın boşluğuna sürekli çamaşır takılıyor. Kazan aşırı oynuyor ve kapağa çarpıyor bunlar kusur kabul etmiyor sürekli çamaşıra ve tüketiciye suç buluyor çözüm odaklı değiller. Kesinlikle bir şey yok bakın videolar da canımız sıkılınca servis çağırıyoruz. Aynı çamaşırı sıfır farklı bir makinede yıkadım asla ses vurma falan yapmadı. İki çarşaf 4yastık kılıfı bu arada 800devirde bunu yaptı Lekeleri üstünde kalıyor çamaşırın tozdan kaynaklı oda. Makine süper alacak olanlara tavsiye olsun. Samsung paramı iade edin. Bütün her yere şikayet açıp hakkımı arayacağım dan hiç şüphesiz olmasın

14 Haziran 2024 16:08

1ay iade hakkım vardı onu da geçirdiler 1bucuk ayda 3kez servis geldi tek bir kez rapor verdi oda kapağın oynadığını tambur vurması yazmamış bakın ses gelmesi yazmış servistende şikayetçi olacağım. Her şey yolunda normal paramla rezilim buradanda yanıt alamazsak Tüketici Hakem Heyeti'ne CİMER'e ve alo 120 hattına her yerde şikayetçi olacağım

15 Haziran 2024 11:33

Görüyorsunuz yıkanmayor kenara takılanlar. Bu makine ayıplı mal değil. Yalnız bunun özelliği bu

15 Haziran 2024 12:47 (Şikayetten 19 saat sonra)

2 Temmuz 2024 08:40

Arayan soran yok ne bu ilgisiz lik aylarca uğraşacakmıyım

2 Temmuz 2024 08:46
Eki aç

Kullanıcı hatası kesin... Makine süper

2 Temmuz 2024 08:57

Hiç buradan uğraşmayın tam 20gun oldu arayan soran yok muhatap olmak istemiyorlar. Tüketici hakem heyetinde hakkımı atayacağım bugün başvurup.

4 Temmuz 2024 01:11

Ne zaman dönüş sağlanacak 1ay olacak arayan soran yok

Media Markt Samsung Çamaşır Makinesinde Tambur Vurması, Servis Arızayı Kabul Etmedi

Haziran 2024’te Media Markt’tan bir adet Samsung çamaşır makinesi satın aldım. Makinenin kutusu açıldığı andan itibaren ...

1 Destek

Samsung Çamaşır Makinesinde Aşırı Sallanma Ve Yıkama Sorunu Servis Değişim Talebini Reddetti

Samsung markasının WW90CGC04DAEAH 9 kg 1400 devir dahili Wi-Fi Eco Bubble çamaşır makinesini 31 Aralık tarihinde Hepsibu...

Tümünü Gör
Samsung Çamaşır Makinesi Yıkamama Sorunu

Samsung ÇamaşırMakinesi Yıkamama Sorunu

İlknur
Samsung Çamaşır Makinesi Sesi

Samsung ÇamaşırMakinesi Sesi

Ahmet
Samsung Çamaşır Makinesi Kronik Sorunu, Çaresi Yok, Bahaneleri Çok!

Samsung ÇamaşırMakinesi Kronik Sorunu, Çaresi Yok, Bahaneleri Çok!

Kadir
Samsung Sıfır Makine İkinci El Gibi!

Samsung SıfırMakine İkinci El Gibi!

Deniz
Samsung Çamaşır Makinesi Garanti Kapsamında Ücret Talebi!

Samsung ÇamaşırMakinesi Garanti Kapsamında Ücret Talebi!

Gamze
Samsung Çamaşır Makinesi Sorunu