Atılay sonucu yetersiz buldu

Samsung Galaxy Buds 3 Pro İçin Samsung Tarafından Yardımcı Olunmuyor

26 Eylül 2024 15:42

Samsung Galaxy Buds 3 Pro ilk çıktığında Samsung'un kendi web sitesi üzerinden satın aldım. Yaklaşık 1 ay sonra sol kulaklıktan hafif çıtırtı ve pıtırtı sesleri gelmeye başladı. Bunun üzerine Samsung'un Avcılar'daki yetkisi servisine 2 defa götürdüm. Fakat servis yaptığı kontrollerde bir problem olmadığı söyleyerek ürünümü geri iade etti. Bunun üzerine Samsung'un müşteri hizmetlerine mail attım ilgilendiler fakat bugün yapılan incelemelerde (kulaklık bende iken) bir problem olmadığını söyleyerek (yani teknik servis ile yapılan görüşmeler ile verilen karar ile) bir problem olmadığını belirttiler. Maalesef problemim devam ediyor. Neredeyse Samsung'un tüm ekosistemine sahibim ve Samsung'un bu müşteri mağduriyeti konusunda çok şaşkın ve üzgünüm.

26 Eylül 2024 18:43 (Şikayetten 3 saat sonra)

16 Ekim 2024 08:24

Samsung'un talebi üzerine problem yaşadığım Buds 3 Pro kulaklığımı farklı bir Samsung yetkili servisine götürdüm. 11.10.2024 tarihinde Buds 3 Pro kulaklığına gelen yazılım güncellemesi ile problemim sol kulaklıkta iken iki kulaklıkta da oluşmaya başladı. Kulaklığımı 12.10.2024 tarihinde İncirli'de yetkili servise götürdüm. Kulaklığımı 15.10.2024 tarihinde teslim aldım ve teknik servisi fişinde yazılım güncellemesi yapılıp testlerin tamamlandığı yazılıyor.  Fakat sorunum devam ediyor. Samsung bana yardımcı olamayacağı belli oldu, bir son kullanıcı olarak mağdur olduğumu belirtmek istiyorum.

18 Ekim 2024 09:05

Bir son kullanıcı olarak siz Samsung'un kulaklık probleminiz konusunda yardımcı olmamanızdan fazlasıyla mutsuz olduğumu söylemek istiyorum. Samsung bir Android os'da hayatını devam ettiren bir marka. Bu memnuniyetsizliğim devam ederse ve Google pixel telefonlarını Türkiye Cumhuriyeti'nde garantili bir şekilde ve servis desteği ile birlikte satmaya başladığında Google Pixel telefonlarına geçmek daha mantıklı gelmeye başladı. Ekosistem kullanmayı tercih etsem de kulaklık tarafında Bose, Sony gibi markaları da tercih edebilirim. Samsung yıllardır söylediği konuları yapmaması örnek olarak Bixby'nin Türkçe olması, servis konusunda çok iyi olmaları söylemeleri (hahaha) vb. Artık eşik noktası olmaya başladı. Bu yolda devam edin Samsung. Kazanacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

09 Aralık 2024 12:16

Merhaba, problemim çözülmedi artık Samsung'dan ümidimi kestim. Kendine sözde rakip gördüğü müşteri hizmetleri konusunda Apple ile bırak rakip olmayı yanından geçemez çünkü Samsung müşterilerine değer vermiyor. Problemi olanlar uğraşsın problemine çözüm bulurlarsa bilgi verirlerse sizi referans göstererek biz de başvuru yaparım.

24 Kasım 2025 15:04

Siz nasıl bir markasınız ya müşteriniz o kadar şikayet yazıyor yaptığınız tek şey müşteri memnuniyetini düşünmemek. Yazıklar olsun size.

Aykut

Aynı sorun bende de var. Konu çözüldü mü? Çözdüyseniz nasıl çözüldü?

Atılay

Sorunum tabii ki çözülmedi. Sizce çözülebilir mi?

Alper
Alper

Samsung TR de Apple a rakip olmaya çalışıyor ancak bu kafayla rakip olabilmeleri çok zor. Samsung TR üst yönetimi çok amatör ve ben de tüm Samsung ecosystemine sahip bir kullanıcı olarak Samsung TR ile yaşadığım tüm deneyimlerden çok mutsuzum.

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buds 3 Pro'da Ses Patlaması Ve Yetersiz Servis

09 Aralık 2024 11:13
Samsung Buds 3 Pro'da Ses Patlaması Ve Yetersiz Servis
Cem sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 03:58
Samsung Pişmanlıktır Galaxy Buds2 Pro
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
16 Temmuz 2023 02:08