Resul sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buds 3 Pro: Kulaklıktan Düşen Hayal Kırıklığı

Resul
11 Ekim 2024 12:35

Samsung Buds 3 Pro'yu ön sipariş vererek aldım. Kulağımdan sürekli düşüyorlar. Her üç başlığını da ayrı ayrı denememe rağmen hâlâ aynı. Telefonla konuşurken bir anda kulağımdan düşüyor. Müzik dinlerken de aynı şekilde düşüyorlar. Gürültü önleme özelliği çok kötü. Kulaklıktan bir ses açarken yanımda oturan biri sesi çok kolay duyabiliyor.

Bundan önce Buds 2 Pro kullanıyordum ve bu sorunların hiçbirini kesinlikle yaşamadım. Buds 3 Pro için iade talebi oluşturdum. İade kabul de etmiyorlar. Kulaklık çöp oldu. Galaxy Buds 2 Pro'yu başkasına hediye verdiğim için mecburen şu an yenisini satın alacağım. Ve Buds 3 Pro kesinlikle çöp olacak. Ben bu kulaklığı kullanamam.

Ne yapsam ne etsem kulağımdan düşüyor. Mağduriyetimin giderilmesi gerektiği kanaatindeyim. Aksi durumda tüketici hakem heyetlerinden hakkımı arayacağım.

11 Ekim 2024 14:07 (Şikayetten 1 saat sonra)

Seval

Samsung Buds 3 kulaklık aldım. Kulaklık kulakta durmuyor. Ses kalitesi de düşük. Net değil. Bütün cihazlarım Samsung marka olmasına rağmen ilk defa bir ürününden memnun kalmadım. Düştüğü için kullanamıyorum. Defalarca iletişime geçmeme rağmen sorunum çözülmedi.

Cem sonuçtan hiç memnun değil

Cem
19 Eylül 2024 03:58

Samsung Buds 3 Kulaklık Kulağımda Durmuyor İade Talebim Reddedildi

Umut
10 Ekim 21:41
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
16 Temmuz 2023 02:08