Mehmet sonuçtan çok memnun

Samsung Ekran Açılmıyor ve Görüntü Alamıyorum

24 Kasım 2023 09:08
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri gül hanıma teşekkür ederim servis çalışanlarına teşekkür ederim sorun giderildi”

Samsung pişmanlıktır. Samsung marka ue55bu8000 55 Crystal 4K Ultra HD Smart LED TV model televizyonu e ticaret N11 Samsung mağazasından 06./12/2022 tarihinde satın aldım. Kendi kendine ekran kapandı daha sonrasında açmaya çalıştığımda ve görüntü çok bozuk ve karışık.

Samsung'u dünya markası olduğunu düşünerek bu ürünü tercih ettim ama fazlasıyla hayal kırıklığına uğrattı. Böyle bir markanın ürününün garantisi bitmeden kısa süre içerisinde arızalanması ve bu problemin bir çok kişi tarafından yaşanması, ürünün üretim kaynaklı ayıplı ürün olduğunun kanıtıdır. Çözümlenen şikayetler olduğunu da gördüm, bu yüzden mağduriyetimin acilen ücretsiz bir şekilde giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde yasal tüketici haklarımı kullanacağımı ve Tüketici Hakem Heyeti ® ' ne başvuracağımı belirtmek isterim.

24 Kasım 2023 09:11 (Şikayetten 2 dakika sonra)

26 Kasım 2023 10:17
Samsung Ekran Açılmıyor ve Görüntü Alamıyorum

23/kasım/2023 arayarak kayıt bıraktım ama halen servis tarafından aranılmaması servis yetersiz olduğunu düşünüyorum yeterli yetkili servis olması gerekiyor

28 Kasım 2023 16:28

Mehmet sonuçtan çok memnun

Samsung TV Açılıp Kapanıyor

03 Haziran 2023 10:35
"Samsung dünya markası olduğunu bir kez daha kanıtladı müşteri temsilcisi Gonca hanım, ve Burak can çok ilgilendiler, Samsung ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum"
Berk sonuçtan çok memnun

04 Haziran 2023 23:15
"Süreç ile ilgili tüm çalışanlar çözüm odaklıydı hepsine gönülden teşekkür ederim."
Uğur sonuçtan memnun

Uğur
10 Temmuz 2023 17:46
"Çözüm merkezinizdeki cihan bey şikayetimi dinleyip sorunumu çözdü teşekkürler."

Samsung TV'de Garanti Sonrası Kronik Panel Arızası Ve Müşteri Mağduriyeti

Zübeyir
20 Mart 2025 19:43
Faruk sonuçtan çok memnun

Faruk
15 Temmuz 2023 23:05
"Şikayetimizi belirttikten sonra, Samsung müşteri hizmetlerinden ulaştılar. Gayet ilgiliydiler. Şikayetimizi dinlediler. Arızalı televizyonumuzun arızası giderildi. Gösterilen ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum"
Samsung Kategorileri