Utku sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi İle Yaşadığım Sorunlar

20 Ağustos 2024 06:09

Samsung marka bir çamaşır makinesi aldım. Firmayı arayıp yıkamadığını defalarca söylememe rağmen işini düzgün yapmayan personellerle çalışıp, servis bunu verip gününde gelmeyen, beni günlerce oyalayıp bir özür bile dilemeyen, mağduriyeti en dibine kadar yaşatan firmadan adıma kayıtlı kaç telefon aldım hatırlamıyorum bile. Kurumsal olan firma adına yakışmayacak şekilde davrandı. Beni, çalışan ama yıkamayan malını bana itelemek için elinden geleni yaptı. Yazıklar olsun, servis çalışanları da sorumsuz, firma yetkilisi de. Samsung firmasından şikayetçiyim.

Utku
Utku
21 Ağustos 2024 18:28

Yetkiliye bağlamamak icon telefonu suratıma kapatıyorlar sorunlu ayıplı malı iade almamak için bu kadar küçük basit bir firma olamaz küçük bir ürününün bile arkasında duramıyorlar Yazıklar olsun mahkemede gorusicez sizinle

Müslüm
25 Şubat 2024 23:17

Ömer
22 Ağustos 2023 21:34
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Samsung'dan Aldığım Tüm Beyaz Eşyalar Arızalı Çıktı, Servis Sorunları Ve Mağduriyet

Dilara
08 Mayıs 2025 17:59
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Yıkama Ve Sıkma Yapmıyor

Tuğba