Sesli Ve Sallantılı Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı

Samsung marka kurutmalı yıkamalı çamaşır makinesi aldık. Hayrını görmedik. Ürün çalıştırılmadan teslim edildi. Sonra biz çalıştırdık. Makine çok sesli ve sallantılı şekilde çalıştı, kurutma yapmadı. Bildiğiniz ıslak şekilde çıktı. Servis istedik. Gelip 'Bir şey yok' dendi, deneyelim dediğimiz halde yanaşmadı, 'Vaktim yok' dedi. Bir de arka saçtan vuruk olduğunu tespit ettiler. Yani darbe yemiş bir ürün getirmişler. Vakit kaybetmeden tüketici hakeme gittik. Hakkımızı inşallah adalet verir. Servis var, hizmet sıfır. Çok ihtiyacım olan ürüne pişman ettiler.

20 Kasım 2024 10:46 (Şikayetten 15 saat sonra)

Samsung'dan Aldığım Tüm Beyaz Eşyalar Arızalı Çıktı, Servis Sorunları Ve Mağduriyet

Samsung'dan aldığım çamaşır makinesi henüz 7 ay dolmadan aşırı ses çıkarmaya başladı ve servisi aradım. Yerinden oynamış...

Samsung Çamaşır Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

Samsung kurutmalı yıkamalı çamaşır makinesi aldık. Daha 2 sene oldu. Makine alttan su kaçırmaya başladı ve sarı sarı lek...

Samsung Çamaşır Makinesi ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Şubat ayında çamaşır makinesi aldım. Samsung diye güvendim, lakin çok pişmanım. Üründen memnun değilim. Müşteri hizmetle...

Tümünü Gör

Neriman
Samsung Çamaşır Makinesi Pişmanlığı

Samsung ÇamaşırMakinesi Pişmanlığı

Ezgi
Samsung Ve Kutup Ayıplı Mal Sattı!

Samsung Ve KutupAyıplı Mal Sattı!

Veli
Samsung Çamaşır Makinesi Su Sızdırma Sorunu!

Samsung ÇamaşırMakinesi Su Sızdırma Sorunu!

Hayri
Samsung Çamaşır Makinesi Kapak Sesi