Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Arıza

Mevlüt
29 Ocak 2024 15:27

Media Markt'tan aldığım çamaşır makinesi, yetkili servis olarak adlandırılan kişiler tarafından kurulduktan sonra kullanmaya başladığımda, tamburun ileri geri çok fazla hareket ederek çalıştığını ve kapağı zorladığını fark ettim. Ayrıca makinenin sesi de normal gibi gelmedi. Aynı servis tekrar gelip kontrol ettiğinde ise herhangi bir sorun olmadığını söyleyerek servis ücreti aldılar. Samsung bayisinde çalışan personellere video gösterdiğimde ise bu durumun normal olmadığını, tamburu sabit tutan vidaların sökülmemiş olabileceğini söylediler. Çözüm odaklı bir muhatap bulamıyorum ve bu durumdan dolayı çok hayal kırıklığına uğradım. Tüm beyaz eşyalarımı buradan almıştım.

29 Ocak 2024 15:33 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Mevlüt
29 Ocak 2024 16:02

Benim sorunum yetkili servisinizle buradan destek ve çözüm için arandığımda bana tekrar servis yönlendirmeye çalışıyorsunuz sizin Espark şubenizde çalışan personeliniz problem olduğunu söylüyor yetkili servisiniz sorun yok diyerek gidiyor ücret alıyor yine geldiğinde değişen ne olacak?

Semra sonuçtan hiç memnun değil

Semra
05 Temmuz 2024 12:48
Samsung Marka Çamaşır Makinesi Mağduriyeti

Ayşegül
16 Temmuz 2023 18:30
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Arızası

Emel