Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabının Su Akıtma Arızası

24 Ağustos 2024 00:45

2 yıl önce aldığım Samsung RT62K7040 model buzdolabım, aldığımdan beri yılda bir kere su akıtma arızası veriyor. Müşteri hizmetlerini arıyoruz, ekip gelip gidiyor, tekrar aynı sıkıntı ile karşılaşıyoruz. Yaklaşık 3 defa geldiler ve sorunumuz çözüme ulaşmadı. Ben garanti süresini de uzattım ve Samsung kalitesine güvendiğim için bu ürünü tercih ettim. Ürünün sıfırı ile değiştirilmesini talep etmeme rağmen, şimdi de hortum değişikliği teklif edildi. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Ürünümün sıfırı ile değiştirilmesini istiyorum. Samsung gibi büyük ve köklü bir markaya bunu yakıştıramıyorum. Aksi halde bir daha bu markayı tercih etmeyeceğim ve çevreme önermeyeceğim. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

26 Ağustos 2024 09:58 (Şikayetten 2 gün sonra)

28 Ağustos 2024 10:03

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

02 Eylül 2024 15:59

Samsung genel merkezine iletişim dahil tüm bilgilerimi birden fazla kez tekrardan vermiş olmama rağmen ne buzdolabım ile ilgili problem giderildi ne de benimle iletişime geçme zahmetine girmediler yalnızca ben arayıp sıkıntılarımı bildirdim, Samsung mu bundan sonra uzak duracağım, herkes de uzak durmalı bence, ne müşteri hizmetleri ne yetkili servis ne de Samsung genel merkezi çözüm sunuyor... İnsanı sadece hukuki yollara mecbur bırakıyorlar...

Tc Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

Tc Yeliz

05 Ağustos 2024 18:38
Yusuf sonuçtan çok memnun

Yusuf
09 Ocak 2024 13:52
"Samsung müşteri çözüm merkezinden Gamze Hanım tarafımıza ulaştı tüm imkanları zorlayarak cihazımızın garantisi bitmiş olmasına rağmen müşteri memnuniyeti açısından bilabedel tarafımıza yeni cihaz gönderimi sağlamıştır, kendisine ve Samsung ailesine, şikayetvar.com a teşekkür ediyorum."
Alphan sonuçtan hiç memnun değil

Alphan
04 Eylül 2024 17:30
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2025 19:17
Samsung Kategorileri