Güngör sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 15:13

Samsung DW60M5042FS model bulaşık makinesi kullanıyorum. Sanıyorum max 3.5 - 4 yıllık bir kullanımım mevcut. Bulaşık makinesinin Üst ve Alt Sepetleri paslandı ve kırılmaya başladı. Paslanan sepetler sağlık için ciddi tehditler içeriyor. Annem 15 yıldır B** kullanıyor halen ilk günkü gibi pırıl pırıl tertemiz. Neyse uğraşmayım diye başta şikayet yazmayım dedim servisi aradım. Servis bu ürün için 5000 TL'ye yakın bir fiyat çıkardı. 10-12 bin tl arası önemli markaların giriş seviyesi bulaşık makineleri mevcut. Neden bu parayı ödeyim. Kaldı ki sepetler niye paslanır. Bu siteye görünce gördüm ki bir çok şikayet yazılmış. Samsung'tan ürünün arkasında durmasını ve bu sepetleri üretim hatası nedeniyle ücretsiz değiştirmesini talep ediyorum. Görselleri ve video ekliyorum herkes görsün.

18 Eylül 2024 15:33 (Şikayetten 19 dakika sonra)

27 Eylül 2024 09:51

Bugün servis tarafından arandım ve bildiğiniz liste fiyatı üzerinden değişim yapabileceklerini söylediler. Oysaki siz bana indirimli fiyat konusunda yardımcı olabileceğinizi söylediniz. Sonuç olarak ne indirim yapıldı ne de başka bir şey bir de böyle bir hafta iki hafta bekletiliyorum falan sanki bir şey olacakmış gibi

Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Begüm
23 Kasım 2024 12:33
Bağde sonuçtan çok memnun

Bağde
14 Aralık 2023 20:56
"Samsung müşteri hizmetlerinden Cihan bey, sorunumla anında ilgilendi. Garantim bittiği halde bugün telefon edip, daha önce tarafımdan talep edilen 5250 TL'lik sepet ücretinin alınmayıp "ücretsiz" temin edileceğini bildirdi. Teşekkürler."
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
25 Haziran 2024 16:19