Samsung Bulaşık Makinesi Hatalı Üretim

11 Şubat 2024 00:00

2020 yılında 2 adet Samsung DW60M5042FS a+ 4 Programlı Bulaşık Makinesi satın aldık. Benimkinde bir sorun yok fakat anneme aldığım ilk günden beri sürekli sorun çıkartıyor ve servisle uğraşmaktan artık yorulduk. Toplamda 30 kere ancak kullanabildik. Bardaklar, tabaklar sürekli pis çıkıyor, makineden çıkınca bir de elde yıkamak zorunda kalıyoruz. Servis sürekli gelip götürüyor, bir ayarı vardı onu yaptık diyor fakat geldiğinde yine aynı. 2 hafta önce de ekranda hc yazısı gördük, yine servis geldi götürdü. Ana kart yanmış dedi 3000 TL ödedik fakat tamir sonrası ilk yıkamada yine ayrı uyarı geldi. Makinenin üretim hatası olduğu çok belli, asla kullanamadığımız bir cihaz için sürekli servise göndermekten de para ödemekten de çok yorulduk. Ben bu kadar ilgisiz, sattığı ürünün arkasında durmayan bir firma daha görmedim. Kesinlikle Samsung'tan bir daha alışveriş yapacağımı düşünmüyorum.

12 Şubat 2024 09:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

26 Şubat 2024 17:53

Servis geldi, makine bozuk, olmuyor dedi gitti. Çözümü ne olacak kimse bir şey demiyor. Boşuna bozuk, üretim hatası bir makine için bir de 3000 TL servis ücreti verdik, makine de hala kullanılmaz bir durumda. Ne arayan var ne soran. Ürününüzün arkasında durmayacaksanız atacağım sokağın ortasına gidip yeni makine alacağım, yetti artık bir daha da Samsung'un yanından geçmem.

Dila sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 14:24

6 Yıldır Bulaşıkları Temiz Yıkamayan Makine Mağduriyeti

Betul
08 Eylül 2025 14:19
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
26 Temmuz 2023 20:32
Samsung DW60M5040FS Bulaşık Makinesi Üretici Hatalı Kusurlu Maldır

Osman
17 Aralık 2024 14:09
Samsung Bulaşık Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar
Buse sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2025 15:48
bulasik-makinesi-temizlemiyor-servis-cozum-sunmuyor-4.jpg